|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pržilica
imam problem sa pržilicom.Kad ubacim cd ne želi ga zavrtit jednostavo lampica žmiga a cd se ne vrti. Otvorio sam pržilicu stavio cd unutra prstom zavrtio i odmah proradi, normalno očitava čak prži, al pa neću svaki put prstom zavrtit cd. koji joj je kjurac??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Standardni problem Ricoha i starih LG-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da, taman sam i ja htio pitati jel LG... Za Ricoh pak nisam znao da radi takve gluposti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
A da cujes moju kad se komp boota, ak je CD nutr aima sosjecas da ispusta posmrtne uzdahe, sve mi s evis ecini da je ona uskoro odpzila svoje jer mi se sve cesce javlja Bufferunderun i cujem kak prestane vrtit CD
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
U mom slučaju i neka šteta pržilica je ionako dala svoje pržit na 8x!!! danas više ne ide.Ah 300 kn pa po novu možda za uskrs? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|