|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
W580 i opcenito uvezi W serije
Prvo da napomenem da mobitele UOPCE ne pratim (zadnjih 3god sam uzeo starom mob kad su njemu dosadili jer ne zelim troslt lovu na mobitel...to su bili K700 i panasonic VS3) VS3 mi je poceo crkavati lagano tako da je doslo vrijeme da kupim novi. Gledao sam malo zadnjih par dana trziste mobitela i ono sto mi je zapelo sad za oko je SE W580. Ponajprije zato sto mi se svida dizajn i to sto ima "walkman". E sad zanima me dali valja taj walkman u mobitelima? Jel se moze to usprediti sa "normalnim" mp3 playerima? Dakle koristio bi mob kao mp3 player... Ukoliko se odlucim na W580 onda cu pricekati vj. do bozica da padnu cijene jer mi je trenutno preskup, a poslje osim sto ce pojeftinit mozda se nade u nekoj ponudi uz pretplatu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
IMHO, ne možeš fulat s nijednim W modelom. Player je odličan ( imao sam W800 ), a sad su ga i nadogradili ( u W580 je 2.0 verzija ) pa mora bit još i bolji. Uglavnom, svira sve što ti treba, zvuk je odličan na slušalicama, a BTW, dobiješ odlične slušalice s njim i mislim da se bolji player ne može kupiti. Inače, sve o mobitelu, do najmanjeg detalja imaš ovdje: http://www.mobile-review.com/review/...-w580-en.shtml |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hmm vidim da i S500 ima takav walkman?? ja sam mislio da su samo W serije kao "mp3 player" ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
evo link http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-159.php pošto je w580 fizički blizanac s500 a i softverski moglo bi se dogodit da ima iste probleme kao što je jadna tipkovnica(dokaz kolegi s foruma na s500 otišla tipk. nakon cca 1 mj.)osobno mislim da tim dvama mobitelima najveći probl.treba zaobić ova dva modela u širokom luku.inače sam veliki obožavatelj sony ericssona ali smatram da ova dva moba pogotovo s500 nisu na sonyericssonovoj razini tj. kvaliteti. pozz
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš i K750 pretvoriti u W800. Imaš cijeli thread o tome http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71405
![]() |
#7 |
The mighty pirate
|
Nijedan SE s joysticom ne valja. Imao sam W800 i krepao mu joystick nakon godinu i pol. Sad imam K550 jer nisam htio joystick na mobitelu i nisam požalio. Jedino što ako ga flasham u W600 gubim funkciju poklopca kamere, a to ne želim. Inače bi rado software od W modela stavio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
i ja se "nabrijavam" na W seriju . nakon duzih proucavanja , az oko su mi (a da je neka normalna cijena)zapali w810 i w850. solidna oba moba .w810 je stariji , velika prednost mu je kamera s autofokusom sto w850 ali w850 je slide , w850 je fensi smenci , w850 je kul. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The mighty pirate
|
Obavezno probaj W850 prije nego kupiš. I meni je zapeo za oko čim je došao i odmah sam se ohladio kad sam probao one touch navi tipke. Ipak više volim osjećaj da sam nešto stisnuo nego stiskanje u prazno. Probaj i jedan i drugi pa odluči. W810 mislim da ima i bolju kameru iako su oba 2.0 mpx. Ne znam koliki je promjer senzora kod W850, ali ako je isto manji od W810, pripremi se na to da ti neće raditi isto kvalitetne slike. Isti problem s mojim K550. Razlika između bivšeg W800 i sad ovog je ogromna u slikama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
zanima me sto se tice tipki na S500 i W580, vi sto imate vece ruke...znaci i prste (ako ima takvih), kak se snalazite na tipkovnici? Meni se cine tipke dosta male i da je mali razmak izmedu tipki... EDIT: takoder me zanima jel ima jos koja serija drugis proizvodaca, a da se mob moze koristiti i kao mp3 player? Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 11.11.2007. u 15:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
w810 ima da bolju kameru , zato kaj ima autofocus a to je navodno dosta bitno kod slika tih na foticu.no , meni bi bilo dosta i ovih 2.0 iz w850 ,a to znam po tom kaj mi sestricna ima k510 (1.3mpx) i slike su sasvim solidne po danu.po noci ni ne ocekujem nesto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ma ja zaostajem sto se mobitela tice ![]() ok hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
ak je bitno sam da super svira i da moš pričat i tipkat poruke, obavezno w200 fali mu neka super kamera i BT, al ostalo...sve ko čukica ja kupio jer sam imo neke super popuste od t-ht-a, mislio ga prodat pa uzet neki polovni bolji, al, ništ od toga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|