|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ati 9200 SE na samsung 19'' wide monitor
Zanima me dali Ati Radeon 9200 SE kartica 128 mb, podrzava rezoluciju 1440×900, jer bi kupio Samsung SyncMaster 19'' 931BW, ali neznam dali ce moja kartica podrzavat takvu rezoluciju, molio bih nekoga da mi pomogne, ali odgovorite samo ako ste 100 % sigurni, jer nebih zelio kupiti taj monitor a da mi na kraju ne radi, ili radi na drugoj rezoluciji. Unaprijed zahvaljujem na pomoci, i ispricavam se ako sam post-ao ovo pitanje u krivom dijelu foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Koji je točan model grafe? Odi na stanicu proizvođaća, nađi grafu i pogledaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni je takva radila na 17" lcdu na 1280x1024 pa ne vidim razloga zašto ne bi mogla i tebi.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
da, radit ce... nego, kad vec kupujes takav monitor sto ces radit na njemu? ova grafa koja ne vrijedi niti 50kn ti bas nece posluzit, osim mozda za gledanje filmova... mislim da bi mozda trebao malo i u novu grafu investirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Taj monitor cu kupiti preko interneta, i platit cu samo carinu, inace ga nebi kupovao, monitor bi sluzio iskljucivo za surfanje i online poker, ne namjeravam igrati nikakve igre na njemu, novo kuciste kupujem u 2-3 mjesecu kada dodje nova seija 9 iz nvidie. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|