|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Creative Labs Itrigue L3500 - otisli visokotonci
pozz neki dan sam si uspio ocigledno fino zeznut visokotonce (ne znam kak da drugacije napisem sa 2.1 front zvucnike ![]() sad trebam savjet, da li ima nade da se to nekako popravi (sto sumnjam, a ni garancija mi vise ne vrijedi), a sto misliste koliko je vjerojatno da cu naci da netko prodaje samo te male zvucnike ili cu morati uzimati novi sustav... a mozda ipak nije do stvar, premda mislim da je, jer kad spojim slusalice na kontrolor od zvucnika i one mi krce na odredjenim dionicama, a kad ih piknem drito u zvucnu, ne krce... thnx
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
zovu se sateliti mozes izmjeriti koliko Ohma imaju, i otici u ducan i uzeti najobicnije pasivne zvucnike istog otpora, i onda to spojiti umjesto tih koji su otisli, to funkcionira, sebi sam na Z-2300 malo upgradeao plasticne satelite za drvene par puta vece ali ako i slusalice krce, mozda onda nije do satelita |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Onda ti nije do satelita. Negdje ti kabel za***aje. Jesi mozda nekad malo jace potegao taj satelit sta u njega kopcas slusalice?
![]() |
#4 |
Premium
|
mislis da li sam odfrljio na najjace? to jesam, ali par puta... ako je to riknulo, kak to sredit?
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne mislim na to. Ako ti se smetnje pojavljuju kad prikopcas slusalice na zvucnike, a smetnji nema kada prikopcas direktno na zvucnu, onda je velika vjerojatnost da ti negdje gubi kontakt, neki kabel u zvucnicima. Jer kad spojis slusalice na zvucnike, oni nemaju skoro pa nikakvog utjecaja na zvuk (imaju, mogu pravit sumove (radi losih kontakata i kablova), ali pokvaren driver ti ne moze bas praviti probleme). EDIT: Corav sam, nisam vidio da su u naslovu topica ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
rijec je o Creative Labs Itrigue L3500, ali nije da mi zvuk krcka samo na slusalicama, krcka mi i kad slusam na zvucnike normalno, tako da neam pojma sta sam napravio ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|