Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.11.2007., 19:43   #1
Leko
AoC ^^
Moj komp

Leko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Logitech Z-5450 iskustva

Dakle, zanimaju me iskustva ljudi s gorenavedenim setom logitechovih zvucnika, pogotovo ako ima netko sa bezicnim routerom i tim zvucnicima.. namjeravam u blizoj buducnosti kupiti te zvucnike, pa eto..

Naravno i oni koji nemaju taj set a imaju neki savjet slobodno (pod savjet ne smatram ono "bolje si uzmi z5500" il "yamaha reciever i jamo zvucnici i sub" i slicno... odlucio sam se vec). Inace trenutno imam isto logitechove Z-4 2.1 zvucnike, a s obzirom da ce uskoro i lcd TeVe u sobu onda bi si stavio 5450 da imam fino surround za filmove i igre mozda i sl.

Hvalja svima :P
Leko je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 01:29   #2
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Leko Pregled postova
Dakle, zanimaju me iskustva ljudi s gorenavedenim setom logitechovih zvucnika, pogotovo ako ima netko sa bezicnim routerom i tim zvucnicima.. namjeravam u blizoj buducnosti kupiti te zvucnike, pa eto..

Naravno i oni koji nemaju taj set a imaju neki savjet slobodno (pod savjet ne smatram ono "bolje si uzmi z5500" il "yamaha reciever i jamo zvucnici i sub" i slicno... odlucio sam se vec). Inace trenutno imam isto logitechove Z-4 2.1 zvucnike, a s obzirom da ce uskoro i lcd TeVe u sobu onda bi si stavio 5450 da imam fino surround za filmove i igre mozda i sl.

Hvalja svima :P

I šta još reći?
Juan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2007., 06:28   #3
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
ukoliko ti trebaju zvucnici s bezicnim straznjim satelitima svakako bolji izbor od g550 (zbog cijene naravno), iako generalno ne mozes ocekivat od bilokojih pc zvucnika ne znam kakvu kvalitetu zvuka, pogotovo ne od takvih malih prdaca kakvi su ovo

u svakom slucaju ce bit bolji od z4, al opet, nije to to. imho bolje za 2000kn bolji neki stereo zvucnici super kvalitete nego 5.1 prdavci kolko god da filmovi bili u pitanju (kad skupi para uvjek mozes napravit 5.1 )

da ne bude zabune, ja imam csw 320

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P