|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
peoblem ploca-memorija
ovako iam 4gb rama 2 (1+1) oem 667mhz i 2 (1+1) kingmax 800mhz ploca je ova http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2434 kad udem u windoze pod system mi pise da komp ima 3,5 gb ali 4*1=4 ![]() probo sam razlicito poslaagat rame ,ali nejde wtf ? zasto ne prepoznaje 4gb ?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
zato kaj imaš 32bit OS a ne 64bit OS Use da search button Luke! ima hrpa tema po tom pitanju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ma trazio sam na prvoj stranici u serachu nisam nikaj na brzinu naso a stvarno neam puno vremena trazit thx wolv ...kaj ona mi reinstal windoza ne gine?
![]() |
#4 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
isusek dragi.da reinstal...ali 64bitne ako zelis vidjet i koristi 4gb.inace mozes ti svaki dan reinstalirat ujutro i navecer po 2x. From Microsoft: "Windows XP Professional x64 Edition is a near feature-complete version of Windows XP Professional that runs on x64 processors. Windows XP Professional x64 Edition supports 128 GB of RAM and 16 terabytes of virtual memory address space, as compared to 4 GB of both physical RAM and virtual memory address space for 32-bit Windows XP Professional."... 32bit vindouz,i nije problem nit ploca nit mema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|