|
![]() |
#1 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Coolermaster Gemin II u Chieftecu GX-01B
Hoće li ovaj cooler (zajedno sa dva 120mm fan-a) stati u kućište spomenuto u naslovu, tj ovo: http://www.chieftec.com/gx-01b.html Matična je Gigabyte P35-DS3, procesor Q6600. Btw, ima li koji bolji zračni cooler za spomenuti proc a da ga ima kupit u Linksa ili Ve-mila? Puno hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Mora stati bez ikakvih problema. Sumnjam da toj mrcini moze nesto parirati, ali Thermalright 120Ultra (ili kako se vec zove) bi bio dobar suparnik, samo ne znam da li se moze nabaviti u ove dvije trgovine koje si naveo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Orthodox file manager
|
A hoće li matična izdržat tu težinu na sebi (850g + dva venta)? Pitam jer vidim da u pakiranju ne ide backplate za 775 već samo za 939/AM2. Navodno se Matična od težine savija, a ako je to zbilja slučaj, onda ovaj cooler otpada kao opcija. Kolika bi otprilike bila razlika u temperaturama kod ovoga i recimo, BigTyp VX-a ili SCYTHE Ninja PLUS-a? Zadnje izmijenjeno od: NortonCommander. 23.10.2007. u 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pod svakim vecim (tezim) coolerm se ploca savija. Tako je i slucaj kod mene sa STom. Da u tolikoj mjeri ugrozava zivot maticne ploce da se doticna moze naci u vjecnim lovistima ne bi ga ni prodavali. Dakle ne trebas brinuti pretjerano o pucanju maticne. Ploca ce se malo saviti, ali nece puci (bar jos nisam vidio takav slucaj sa ti coolerom). Za temperature i razlike medju njima malo koristi google.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo imas ovdje mali test od nine5!! http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=80692
![]() |
#6 |
Orthodox file manager
|
Da, vidija sam ga nakon sto sam napravio temu. Pomoć će mi pri montiranju. Hvala svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|