|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
warcraft 3 1920x1200
jel igra itko ovdje warcraft na 1920x1200 rezoluciji? ja trenutno vrtim na 1680x1050 sa 7600GT i nikad nikakvi trzaji, no moguce da cu kupiti novi monitor sa nativnom rezolucijom 1920x1200 pa me zanima kako bi to islo na ovoj grafickoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa to je Warcraft 3, to da igraš na 2k+ rezi neće štekati na toj kartici ![]() Šalu na stranu, vjerujem da neće biti problema, na kraju krajeva, ako ti i bude štekalo, vratiš na 1680 i dobro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
evo c/p sa drugog foruma na kojem sam ljudima napisao kako se to radi: start/run, upišete "regedit" HKEY_CURRENT_USER/Software/Blizzard Entertainment/Warcraft III/Video tu imate keyeve: !!!! prije nego krenete mijenjat vrijednost keyeva obavezno stavite dekadski (decimal) prikaz brojeva - to se mjenja na samom keyu kad se otvori !!!! refresh rate - stavite da bude jednak onome koji je i na monitoru (ako neznate koji je na monitoru... to se nađe ovako: desni gumb na dekstop/properties/settings/advanced/monitor i tamo pise... 60hz je default za vecinu LCD monitora) reswidth/resheights: ovdje stavite rezoluciju (takoder istu kao na monitoru...) textcolordepth: isto ko na monitoru (16 il 32bit) @razer: da ja isto mislim da nece bit problema... a pitam zato sto je mutno ako je reza manja u igri nego na desktopu, a i samo alt-tabanje duze traje (mislim crni ekran se zadrzava 2/3 sekunde dok se promjeni reza itd...), a posto ja dosta alt-tabam onda me to nervira... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|