|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
predstavljanje mog case-a+kejbl djob
u pocetku bijase kuciste koje je kupljeno za jeftine pare samo zato kaj mi je fora...[IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/9449P8230134.JPG] danas mi je bilo jako jako dosadno,te sam se malo primio posla i bacio se na posao i prvo raskopao sve postavljanje potenciometra i prednjeg usisnog venta okretanje hdd-a te stavljanje "zvucne izolacije" koja je koma jer moram uhvatit vremena da kupim dovoljno da pokrijem cijelo kuciste slaganje kablova od 2X80 mm ventilatora koja se nalaze na ispuhu na pozadini case-a stavljeno je i napajanje,ali je problem guzva medu kablovima... sve slozeno,iz zablje perspektive tamna strana...
![]() |
#2 |
hustla
|
tu se skriva dosta kablova... pogled s prednje strane to bi za sad bilo moje kuciste,nista posebno,niti je kejbl poso bio neki poseban,to je bilo ono meni za gust,a i radi boljeg protoka zraka. recite sto bi bilo bolje da napravim,izmjenim dodam itd...zahvaljujem se na svim buducim pohvalama i kritikama.. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sve je dobro ,al uvijek ima al ![]() ![]() OT: inace kak ti rade moji hiperi ventovi (odnosno tvoji ![]() Inace dobar poso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hustla
|
a nemam nis izrezano,zato nije ni provuceno.a moram nekaj iskemijati za to...ni meni se ne svida napajanje,ali uzo sam ga radi buke,tj sam zato sto ima 12 cm vent,koji sam izmjenio,kupio sam u hg spotu jucer za 32 kn,iako nije nes posebno,meni je ok radi dobrog protoka zraka...imo sam problema s njim,moro sam 2 harda izbaciti van te neonkice i spustiti sve clockano na stock
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne znam koliko ti je donesla zvucna izolacija, ali bi bilo bolje da nemas krutu vezu disk-kuciste
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|