|
![]() |
#1 |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Jeste li probali UT2003 build 927?
Buld 927 je skoro cijela igra, nedostaje joj samo malo poliranja. No međutim, nije da nema bugova. Dijelovima nekih mapa fali tekstura, botovi se ponekad čudno ponašaju, itd. Zanima me ima li netko sličnih iskustava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
....?
|
di si nabavio .. skinuo sa neta .. il pirat ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
daj link ili informaciju, ali na pm ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Igrao sam ga u igraonici, ne znam je li baš build 927, ali tip koji radi u igraonici kaže da je to nešto kao release case kod windowsa i da ima 5 gigabajta(!) Nisam primijetio neke bugove, ali me sama igra razočarala. Grafika je fenomenalna, iako u nekim slučajevima prešarena( kao kod novog shock-riflea), ali igrivost je katastrofa, a neka oružja, kao npr. flak, su napravljena lošije nego u prvom unrelu. Budući da inače prilično puno igram UT, ovo me stvarno razočaralo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Member
|
Kao prvo, build 927 dolazi na 4 cd-a, instalacija potrebuje 4.5 GB. Nabavio sam je čisto onako slučajno, kao nazove me frend, pita jel hoću UT 2003. Pa hoću, normalno da hoću. Pitam ga otkud mu, a on kaže od frendovog frenda koji ima sat. downlink... Inače igra je možda malo prviše šarena, ali nije da mi nekako previše smeta. Grafika je odlična, a vrti mi se u 40-70 fps @1024*768 na Elsinoj GF2MX sa Omeginim 1.1.82 QUALITY driverima (brži su mi nego Performance???). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ok..mozemo se dogovoriti da mi to sprzis??? dam ti cd-e...obozavam ut i nemrem nigdje naci jer bu ga cak s neta skinuo...ako ko ima link neka mi kaze pa cu to skinuti i sprzit bez beda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|