|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Spire pininfarina black
Pozdrav,u procesu sam nabavke novog kucista(midi obavezno jer su mi dosadilibig kovcezi od 20 kila kakvog sada imam ![]() http://www.hi-techreviews.com/Joomla...w/1231/27/1/1/ No dvoumim se izmedju njega i antec solo. Sto se tice pluseva i minusa : Spire : + : lud dizajn,lako postavljanje maticne ,diskova... jedini minus je sto nisam nasao u review kakvo je sto se tice zvucne izolacije Acer :+ :jednostavan i lijep dizajn,zvucna izloacija,sistem za spremanje kablova,a minus mi je sjajna povrsina i kao sto je jedan kolega s foruma rekao dubina. Sve u svemu ,trazim neko jednostavno i tiho kuciste i vaša mišljenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
E hvala,taj clanak + jos jedan review me je odgovorio od spirea,tako da ce vjerojatno pasti antec solo,a naletio sam jos i na p160 i sonatu 3 al ih srecom nema na nasem trzistu pa ne moram glavu razbijati oko toga ![]() E jos jedno podpitanje,jel radim neku veliku grešku sto kupujem antec solo?Trenutacno imam chieftek big dragon srebreno,a uzeo bih anteca zbog nekih tehnoloskih rjesenja,velicine(dosadila su mi velika kucista) i tisine . Zadnje izmijenjeno od: Sadgasm. 28.09.2007. u 19:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|