|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
placa php programera
zanima me kolika je placa php programera kod nas??? i koji su općenito najbolje plačeni programeri kod nas??? Dal je realno očekivati ovakvu placu??? http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_...77a1&keywords=
![]() |
#2 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Zavisi što radiš, ali cijena jedne dinamične stranice ti je minimalno 5k kuna! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
bljuv. cijenu je moguće mjeriti isključivo uloženim vremenom. bilo što drugo je šarlatanstvo. cijena može biti i 400kn, ako je riječ o nekom formularu koji odradiš za 2h. plaća programera? pa trenutno još uvijek dovoljno visoka... znam ljude koji rade za 3.000kn, a znam i jednog freelancera koji digne po 20.000kn (sve mjesečno naravno). al to IMHO definitivno nije "posao budućnosti" kao što neki vole govoriti. kroz koju godinu će se jasno vidjeti da je to isto ko posao električara.... treba ga znati, zna biti zanimljiv, ali većinom si u kombinezonu i provlačiš žice u nekom prašnjavom visećem stropu ![]() a što se tiče ovog oglasa... zvuči dobro... cifra barem. al neku hunch mi govori da bih volio provjeriti malo pozadinu firme i njihov status.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|