|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
di kupiti?
kupujem novi komp u zadru imam izbor u kvarku ve-milu i hgspotu di je po vama najbolje kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
vemil, ovo dvoje izbjegavaj, pogotovo HG-shrot
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
|
Ako nisi nikad kupovao u Zadarsom HG-u onda nemoj ovako pricati o njima. Ako jesi, pa si imao losa iskustva onda u redu. Nisu ljudi u svim poslovnicama isti. U Banja Luci su carevi, tako da ne bi trebalo generalizirati na osnovu jednog loseg iskustva u jednoj poslovnici.
![]() |
#4 | |
teta Mraz
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ne generalizirajte jer nije istina da je vemil u svemu jeftiniji, kupuj tamo gdje je najjeftinije to sto trazis, vrlo jednostavno.. neki dan sam bratu kupovao poklon i u hgspotu je ispalo 40% jeftinije nego u vemilu... boli me briga za osoblje kakvo je, a u varazdinu u nijednom od 2 doticna ducana nije neka premija (doduse, gdje je!?)..
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
zbog ponude a i cijene Ve-mil |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ja više preferiram ve-mil, zbog bolje i veće ponude, a i cijene su niže. iskustva imam u poslovnicama rijeci ili varaždinu, u rijeci uvijek gužva ali se većina toga uvijek nađe na lageru, ali proođe vremena na čekanju... vž, jedan tip je čist ok, dok ostali, hm, mogli bi proaditi na tomu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|