|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Problem sa zvučnicima 5.1
Naime kupio sam Trust zvučnike 5.1 sistem i ne čujem zvuk baš kako bi trebao. U nVidia wizardu za zvuk kada me ispituje da li čujem zvuk na pojedinom zvučniku sve štima no kad svira u WM playeru ne čuje se bas. Matična ploča ima izlaz za 5.1 zvuk no nekako mi izgleda da dok svira pjesma u WM playeru da uzima zvuk samo iz žice koja je uključena u zeleni utor (u onaj u koji sam inače uključivao zvčnike s 2.1 sistemom). Postoje još narančasti i crni. Zvučnici inače normalno rade jer kad ubacim konektor od RR/RL ili od Cen/Sub u zeleni utor zvučnici sviraju. Narančasti - RR/RL Crni - Cen/Sub Zeleni - FR/FL Da li mogu još negdje namjestiti postavke jer u postavkama zvuka namjestio sam na 5.1 zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kod mene isto tako nešto... Imam Audigy 4. U testu za zvucnike mi je super, svatko veli svoje, no kad krenem u igru... FUJ. NPR: X3: Reunion - Rade subwoofer i center zvucnik Supreme Commander Forged Alliance - Samo zadnji zucnici i subwoofer America's Army i Colin McRae DiRT idu kak se spada. Kaj bi tu moglo bit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|