|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Gdje kupujete DVD medije!?
Gdje su najpovoljniji DVD mediji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
najjeftiniji su su u mds-u, DVD-R = 7kn no, ja kupujem sa newsa od jedne osobe, traxdata po 12kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
(°_°)
|
Citiraj:
snimio sam vec jedno 2-3 dvda, svi rade, verifikacija je prosla. al vrijeme ce pokazat kolko su kvalitetni... inace, di ima traxdata po 8kn? brandeD?
![]() |
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Znam da su im cd-ovi Giga, a DVD-ove su imali neko vrijeme Princo, pa su može bit prešli i s DVD-ovima na Gigu. Inače, Trax DVD-i su golaći, mada DVDInfo pro daje iste podatke (potpuno) kao i za branded.
![]() |
#6 |
#erase startup-config
|
ja sam kupio 300 Princo 1x na velesajmu, od toga 100 za firmu... rade super, a koštali su me 6kn/kom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja sam uzeo Traxdatu (brand) tu: Diskont24 Možeš uzet 10kom. za 95,7kn ili paket od 5 kom. ali onda te 1 medij dođe oko 12kn.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
(°_°)
|
Citiraj:
nisam ni skuzio da su tolko jeftini tamo. onda je to trenutno best buy ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
najbolje je uzeti TDK +/- - proizvodi Taiyo Yuded + proizvodi Ricoh Obje su najbolje u svojem dijelu, za sitnu lovu u Kvarku koštaju 14.05 kn i 5% popusta za gotovinu DVD medij dolazi s kutijom Zadnje izmijenjeno od: Guzo. 12.03.2004. u 14:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|