|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Nakon mukotrpnog razmisljana i premisljanja, te browsanja po forumima i net-u opčenito molio bih vas da mi date vaše cjenjeno mišljenje o sljedećoj konfi: CPU: Intel E6750 = 1480 cca (Vemil i Links) (ili da uzmem rađe E4400 sa Sonic Tower coolerom + naravno 12 cm fan = 1200 kn cca) klokat ću ali ne do nebesa MB: Gigabyte P35-DS3R = 868 kn (Vemil) (ili da uzmem P35-DS3, manje više ista cijena) GPU: GF 8800 GTS Gigabyte = 2085 (Vemil) čini mi se BEST BUY RAM: PC-6400, 2048 DDR2 CRUCIAL Ballstix KIT 800 Mhz= 884 kn cca (Links) (ili da uzmem Kingmax 2x 1 Gb na 800 za cca 670) KUČIŠTE: Gigabyte GZ-X2BPD-100 = 332 (Vemil) čini mi se solidno za te pare i ima 2x 12 cm FAN (front i back) PRIMAM SUGESTIJE (Vemil ili Links za cca te pare) NAPAJANJE : COOLERMASTER 430 w....= 411 cca (Links) (sugerirano na forumu) Ostalo ću lako sam. Eto to je to, volio bih vaše mišljenje, molim vas objasnite i zašto ako sugerirate neke promjene! Konfa mi dođe između 6150 i 7000 ovisno o komponentama. Bez harda i ekrana (to već imam). Nemojte se previše zamarat cjenama jer su bazirane na ponudama za 6 rata preko Amerikana. Pozdrav iz Rijeke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Mislim da je proc 6750 sada best buy glede kupovine i to bi bio moj izbor ali ni(4400nije loš svi rade na 3.0-3.6 zavisi od primjerka tako da nemožeš promašiti)ako ideš na jači obavezno bolje hlađenje(sonic odličan). Memorija odlična svaka riječ bi bila suvišna(balistix naravno)sve je rečeno na forumu. Ploča odlična koju god da uzmeš od te dvije(imam p35-DS3 odlična ploča) Za grafu si sam rekao sve. Napajanje super u biti sve pet(5) Naravno ukoliko ti se uklapa sve u proračun(7000KN) uzmi jači proc i balistix i sve je odlično ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007