|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koji satelitski digitalni prijemnik?
Poštovanje forumaši! Prije 2-3g nabavio sam komplet SATELITSKU, ali sam prijemnik nedavno prodao (Quadro 8055). Sad ne znam koji bi bio dobar prijemnik za mene (kupio bi novi, ali na crno) pošto bi htio gledati samo 3-4 dobra kanala (bolje 3-4 dobra nego 10 000 dosadnih kanala)... Pod ''dobrim'' mislim na ono meni zanimljivo, a to su: Sci-Fi, Discovery, National Geographic i još neki glazbeni eventualno, ništa drugo me ne zanima. Imam 2 LMB-a na jednom tanjuru, pa me još zanima na koji satelit okrenuti te me još zanima kakve su danas kvalitete slike? Jel ima šta u Full HD-u? Svi savjeti dobrodošli, hvala unaprijed.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Iz vlastitog iskustva predlažem ti obavezno neki hd receiver, ja imam dreambox 50 hd i prezadovoljan sam s njim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Koliko si platio taj model Dreambox-a?
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Fakat neznam koja je rezolucija al znam da ovisi o kanalu koji je na tv-u. Recimo sve Hd programe koje gledam su mi preko cijelog ekrana ( panasonic plazma ). Kad sam ga ja kupovao dal sam za njega 2 500 kn. Najbolje da posjetiš neki forum sa satelitskom tematikom. Tam imaš sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
U svakom paketu ima full HD kanala bilo dokumentarnih, filmskih, sportskih.No to sve nece ici bez CS, jer nema nista vise kvalitetno preko kodova. UZ astru i hotbird bi se dalo slozit eutelsat W2 na 16° E i sirius na 4,8° E bez prevelikog ulaganja. Receiver glavno da je DVB-S2, ovisno o financijama i zeljama.Dreambox najskuplji, a da li je najbolji ima puno rasprava.Ima jako puno proizvodjaca i modela, jer su to sve sad i multimedijalni uredjaji. Vise o svemu na: http://www.novisf.com/wbb3/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
ako misliš gledati satelitsku , a da to nisu arapi ![]() onda je najbolje kupiti neki linux reciver kao dreambox, vu+ amiko alien..... ja imam dreambox dm500 HD ferrari sim ![]() i uz to imam motor i CS ![]() po meni je najbolje kupiti motor, ima ih već po 400kn novih. i onda si miran. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma neć' motor ni điđa miđe, nisam toliki frik baš.
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() da, podržava full hd, a ionako je većina hd kanala u toj rezoluciji (99%) ovdje još možeš pogledati teh. karakteristike : http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm-500-hd a ja sam ovdje kupio : http://www.prejeftino.com/opisproizvoda.php?id=1071 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() a amiko je tek nedavno došao na tržište i uglavnom ima dobre ocjene i pohvale,... isto radi CS i ccam tak da nije bed. ![]() ali dreambox ima i imati će uvijek najbolju soft. podršku. dok za ostale to nemogu reći. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ja slabo gledam TV, možda nekoliko sati dnevno, i to uz PC, zato mi glupo dat 2000kn za receiver a neću ga ni upregnit... -a i Amiko mi je skup, no vidjet ću, ima ih na njuškalu 10ak, za sada su oko 900kn, pa ako padne na cca 700kn onda možda kupim...
![]() |
#14 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
a što se tiče yumatu-a , koliko znam kod njega mora biti komp upaljen jel tako ako se želi da cs radi, te sam negdje pročitao da ne otvara sve kanala iako je cs aktiviran... |
||
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
-trebalo bi biti 'p' (1080p) a nije ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
pa bolje 1920×540 nego ništa. osim toga baš kad dođem doma baš ću pogledati dal je 1080i ili 1080p jer neki HD kanali imaju zaista prekrasnu sliku. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|