|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
CCT napajanja iz autronica
http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...242&PodID=9552 Valja li to išta? Nekao mi se čine prejeftina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam dok ne vidim, no to ti je sve ista klasa s MS-om, neverpowerom, JNC-om i slicnima. Jedini proizvodjac u tom, najjefitnijem, segmentu kojem vjerujem je Codegen. EDIT: Imao sam CCT tipkovnicu u rukama neki dan, u zivotu nisam vidio goru tipkovnicu. Tako grzono da ne znam opisati ![]() ![]() EDIT2: Girrari ne diraj Codegen, on je za pola klase bolji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Prejeftino je to meni... kućište s napajanjem od 400-500W im košta 300 kn. Smrdi mi na Codegen-like. EDIT: kasno palim. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
|
Gledam ta kucista i sto se tice dizajna nemam puno prigovora (ok na nekima bi mogli ici 120mm ventovi mjesto 2x80mm). No pitanje je kakav je lim i plastika (na slici plastika izgleda lijepo, no uzivo...). Napajanju ne vjerujem dok god netko tko ZNA potvrdi da to valja i to u duljem vremenskom roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nope, gore od MSa i sličnih, još lakši od njih, otvarao nisam. Osječaj od loših kablova, koji su ujedno i dosta kratki (mislim samo na 400W model) do lošeg lima, jedino što ih izvlači je koliko toliko buka, nisu onak glasni kak sam očekivao.
![]() |
#10 |
prcknedl
|
Radi i moj Frontier star jedno 8-9 godnia pa je svejedno smece s nestabilnim naponima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|