|
![]() |
#1 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
koji router i wlan
situacija je ovakva ja san na drugome katu di nema prikljucka za telefon,a router bi bija u prizemlju di ima priklucka moje pitanje je koji uređaj da uzmen da prolazi signal kroz dva kata
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Najbolja bežična je žica, hehe. Zekam se malo, ali s razlogom. Ako nebudeš imao ok signal (dva kata) onda će ti net štekat, nikakva brzina, itd. Mislim da je bolje da provučeš mrežni kabel nekako i miran si. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
WLAN kroz plafon...
Situacija slijedeća - manje više nebitno kakav AP imaš, jedini način da saznaš je da isprobaš. Posudi AP od nekog, laptop, i isprobaj. U teoriji - trebalo bi raditi, antenu AP-a okreni vodoravno, malo sreće, i ako gore zatekneš 30% signala, ili više, problema nema. Računaj na max 2-3MBit vezu, ali šljakat će. Koji AP - uzmi si u startu neki od WLAN Modem Routera, dođu te 100Kn, i svi su manje više jednako (ne)kvalitetni - Siemens SE555, Thompson, u name it... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|