Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.07.2007., 13:13   #1
HP man
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Exclamation overclocking amd athlon 4200 x2

imam amd athlon 4200x2 i htijo bi izvrsiti overclcking pa bi molio par savjeta
HP man je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2007., 13:37   #2
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
malo proroštaj forum,pisalo se naveliko i naširoko...
zvonac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.07.2007., 00:04   #3
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Podigni HTT, spusti djelitelj memoriji (ako memorije ne može pratiti HTT), spusti HT link na niži množitelj, testiraj stabilnost, ne diži napon ako nije potrebno. Sretno...
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2007., 00:48   #4
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Podigni HTT, spusti djelitelj memoriji (ako memorije ne može pratiti HTT), spusti HT link na niži množitelj, testiraj stabilnost, ne diži napon ako nije potrebno. Sretno...

ma ti procesori su u banani, a dizanje voltaže pa morao sam uzeti dfi ploču sa ogromnom potencijom voltaže kolko taj amd traži struje skoro svako dizanje takta zahtjeva dizanje voltaže i nemožeš ništa posebno postiči, ja sam se prabacio na intel i vjeruj to je nebo i zemlja .bar je trenutno takva situacija ,nažalost. ali pokušaj možda ti se posreći .moj sjedi u ladici isti takav

bok
dugixy1 je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2007., 01:34   #5
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Definitivno X2 procesori ne valjaju. Kolko je samo DFP ekipe imalo problema s clockanjem istih. Par minuta po BIOS-u, pa malo ClockGen i na kraju ni bijesne ploče, ni +0.6 za VCore nije pomoglo. Nešto strašno... Jednostavno X2 su loši i nema neke velike pomoći oko toga. Ako je vjerovati riječima Katherine McPhee, AMD-ovi dani su odbrojeni, a time i zagađivanje tržišta poluproizvodima.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2007., 03:52   #6
dugixy1
Premium

Thumbs up

recimo nisu loši za rad u windowsima, i izgleda da je to sve, znači normalan rad a ostalo npr igre i klok nemaju šta tražiti naspram intela makar ja nikad nisam imao problema u igrama sa njim on odradi posao pristojno. najviše sam u kloku došao do 2900 mhz i to da sam se bio bojao sjediti uz komp, imao sam osječaj da če eksplodirati kao da osjetim to mučenje, uz hladnjak zalman 9500 koji je vrhunski po meni i neznam kolko ventova po kompu i na stranici i klimu bih palio doma, nisam vjerovao ljudima da nemože bolje u kloku ,mislio sam da moj može ,živcirali su me ljudi sa intel procesorima i jednostavnošću kojom su klokali, postajao sam zavidan, čudna bolest kupovao sam sve živo da udovoljim mom procesoru i sve je bilo badava, stabilan je bio do max 2600-2700 mhz. ako imaš AMD Brisbane jezgru možda i postigneš nešto,oni su bolji za klok.prekjučer sam uzeo Procesor DualCore Intel Core 2 Duo E6750 i matičnu
Gigabyte GA-P35-DS4 i procesor inače radi na mislim 2667 mhz a dok ovo pišem sam na 3733 mhz i komp radi po cjele dane,apsolutno nikakvih problema nemam a dobio sam tu brzinu takavom lakočom da nisam vjerovao ako kažem da sam oduševljen malo sam rekao i tu klok nije gotov već guštam za sutra, niti jedan plavi ekran nisam imao, još sam i dva ista harda od 320 giga stavio u raid i komp leeetttiiiiii...
intel je trenutno zakon i nikad ga prije nisam imao,sad mi žao ali nadam se boljemu amd-u u skoro vrijeme jer biće bolje i nama. evo tolko da ne duljim ako netko ne vjeruje okačiču slike sutra sad idem među anđele -4 ujutro je

bok

Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 28.07.2007. u 04:19.
Staro 28.07.2007., 10:25   #7
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Definitivno X2 procesori ne valjaju. Kolko je samo DFP ekipe imalo problema s clockanjem istih. Par minuta po BIOS-u, pa malo ClockGen i na kraju ni bijesne ploče, ni +0.6 za VCore nije pomoglo. Nešto strašno... Jednostavno X2 su loši i nema neke velike pomoći oko toga. Ako je vjerovati riječima Katherine McPhee, AMD-ovi dani su odbrojeni, a time i zagađivanje tržišta poluproizvodima.
ti se to salis, zar ne?

jer kolko vidim dugixy1 te shvatio ozbiljno
maX je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2007., 11:27   #8
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
mislim da se čovjek ipak šali
@dugixy1,ispada po tvom da je celeron bolji od X2 amd
a da su sad smeče zato kaj nemreš clockat do neba,hm nebi baš reko....
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2007., 13:00   #9
McG
-------

Citiraj:
Autor mad max Pregled postova
ti se to salis, zar ne?
jer kolko vidim dugixy1 te shvatio ozbiljno
Naravno da se šalim, ubacil sam i gospodičnu McPhee tak da ne bilo zabune. Napisal sam to kaj jesam zato jer je čovek vjerojatno naletel na neki primjerak koji baš nije na ti s clockanjem i eto sad (po njemu) X2 ne valja za ništ drugo osim za rad u Windowsima.

@dugixy1
Da se X2 čist fino naclockati, pogotovo kad ljudi zanju kaj delaju. Ali opet ako je i riječ o primjerku koji po pitanju overclocka ne ide s mjesta, ne znači da je taj procesor (ili cijela serija) šrot. Overclock potencijal (bar meni) kod komponenti ne znači ama baš ništ. Entuzijasti i profesionalni clockeri tak i tak kupuju dobro probrane primjerke za brutalan clock.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2007., 13:08   #10
WichitaQ
Soul Eater

WichitaQ's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja više vjerujem gospođici McPhee nego vama, nekakvim samoprozvanim kvazi-stručnjacima u usporedbi s njom

@dugixy1 : ako ti kupuješ procove i ploče, samo zato da bi ti mogao bit sa ekipom koja nafrlji proc u nebesa, a dodatni MHz ti ne trebaju, onda nemoj više nikad ni uzet AMD-a , ionako će sad propast, samo što nije...
WichitaQ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.07.2007., 14:16   #11
dugixy1
Premium

kolko vidim neki su zadovoljni sa amd x2 procesorima,znači ima dobrih primjeraka,inače kakve sam sreče u životu sigurno sam loš primjerak dobio,
a uzeo sam ga čim se pojavio prvi puta u Zagrebu i trgovinama, znači među prvima, i razlika je bila više nego osjetna naspram amd athlon 3000+ koji sam dotad imao, mislim da je moja jezgra Windsor.sve u svemu bio sam zadovoljan sa procesorom , možda bih bio i više da je bio dobar u clocku ali tu mi se nije pokazao.vjerovatno ču ga i prodati pa ako netko želi kupiti,neka proba i javi rezultate, možda mu se posreći ili je kako bi neki rekli profesionalni kloker pa ćim pogleda proc takat skače.nemorate mi odmah suditi ako iznesem svoja zapažanja pa dugo sam radio sa njim i daleko od toga da su to loši proizvodi ili "smeće" ,ali sad kad sam prešao na intel i glasam za njega jer sam oduševljen kako dobro i jednostavno radi, još da sam mogao naći memu koja radi na 1066 ali naći ću već...

evo tolko i ako amd izbaci nešto odlično,vratiču se na njega ,nisam od tipova koji peferiraju samo intel ili amd. bitno mi je da sam zadovoljan proizvodom a firma može biti i PROPUH iz GORNJEG MILANOVCA jer ako valja baš me briga za marku ionako če postati poznata ako su proizvodi kvalitetni.

zato živio INTEL dolje AMD ŠALIM SE NARAVNO

pozdrav
Staro 28.07.2007., 14:24   #12
dugixy1
Premium

Citiraj:
Autor WichitaQ Pregled postova
Ja više vjerujem gospođici McPhee nego vama, nekakvim samoprozvanim kvazi-stručnjacima u usporedbi s njom

@dugixy1 : ako ti kupuješ procove i ploče, samo zato da bi ti mogao bit sa ekipom koja nafrlji proc u nebesa, a dodatni MHz ti ne trebaju, onda nemoj više nikad ni uzet AMD-a , ionako će sad propast, samo što nije...
vidi kolko postova imam na forumu i u sekciji overclocking nemam niti jedan, niti poznam tu ikoga od ekipe, pa mogu samo isprobati ono što sam kupio, kad isprobam staviču na neki takt gdje će mi sve raditi brzo i bez grešaka i neče biti ništa ogromno ali volim znati da ako je potrebno da mali može potegnuti.

a da će amd propasti čisto sumnjam ,pa i on je bio lider u svoje vrijeme sigurno ima neke zalihe, a kad dođe BARCELONA i drugi novi procesoi možda upet uzme primat u svoje ruke,preveliki je tu ugled AMD firme da bi se samo tako predali i kolko u svijetu imam amd fanova koji ne žele kupiti ništa drugo osim AMD-a.

bok
Staro 28.07.2007., 23:59   #13
Moki
Premium
Moj komp

Moki's Avatar

Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
vidi kolko postova imam na forumu i u sekciji overclocking nemam niti jedan, niti poznam tu ikoga od ekipe, pa mogu samo isprobati ono što sam kupio, kad isprobam staviču na neki takt gdje će mi sve raditi brzo i bez grešaka i neče biti ništa ogromno ali volim znati da ako je potrebno da mali može potegnuti.

a da će amd propasti čisto sumnjam ,pa i on je bio lider u svoje vrijeme sigurno ima neke zalihe, a kad dođe BARCELONA i drugi novi procesoi možda upet uzme primat u svoje ruke,preveliki je tu ugled AMD firme da bi se samo tako predali i kolko u svijetu imam amd fanova koji ne žele kupiti ništa drugo osim AMD-a.

bok
E dugi moj OPY165 radi vise nego odlicno i jako se dobro clocka tako da nisu svi AMD X2 procevi u banani kako sinapisao.
Moki je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2007., 00:09   #14
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
I moj a stock hlađenjem, jadnom matičnom za koju nemogu naći pošteni bios i kingmax ddr400 memorijom (nekad) je išao sa 2400mhz do 2900mhz, di bi bio da imam "normalnu opremu"
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2007., 00:10   #15
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
ja vas ne kuzim, dal vi osjetite tu razliku u normalnom radu?

evo, ja sam imao DFI LP nF4 Ultra-D, 3800+ X2 OC-an na 2.4GHz i 2x1GB UCCC-a na 480Mhz i bio sam prezadovoljan no ukazala mi se prilika (doplata od samo 200kn) i isao sam na ovo sto sad imam u sigu (CoD2 picek)... ajd oke, sinteticki testovi su nebo i zemlja, ali u normalnom radu, hmm, bas se tako i ne osjeti, sasvim mi je oke radilo i sa athloncekom...

prosli tjedan sam u drugu konfu uspio ugurati ovo kaj vidite iz siga (prije bilo unutra 3700+ SD, DFI LP nF4 Ultra-D i 2x512MB geila) i razlika je osjetna, duplo vise rama i dvojezgreni proc bas i nisu mala promjena... cim nabavim neko bolje hladjenje za tog 3600+ odmah cu ga OC-at na cca 2800Mhz (radi provjereno i na 2950MHz) i sasvim bude lijepo radil...

ne kuzim kaj svi gledate na te sinteticke testove, ja sam si zgustao ovog E4300 na 3669MHz, ali i tako sam ga vratio na 3GHz i tako radi na stock naponu, vise mi netreba, a mogu se kladit da i ovaj 3600+ X2 nebude nista previse sporiji od ovog E4300... jos jedna stvar, nemrete ocekivat od AMD-a da se clocka isto ko i intel, evo, ovaj moj E4300 ide sa 1800MHz na 3669MHz sto je vise od 100% OC, a takve stvari NEMOZETE ocekivat od AMD-a jer on to jednostavno nemoze...

eto, malo sam se raspisao, ali neka
maX je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2007., 08:54   #16
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Sadašnji AMD nemože oćeš reći...

Osim sadašnjih C2D jedino još Northwoodi su mogli tako nešto bez umakanja u tekući dušik, još od vremena Mendocino celerona (ajde eventualno Tualatina ali ni oni nisu tolko baš išli jer nije bili ploča i SDRAM ih je ubijao) ostali Inteli nisu u pravilu ni prismrdili preko 50% OCa...

S druge strane Opteron 146 - 1.8 -> 3Ghz, a i ovaj 3800+ sa 2000 na 2800 je solidan OC ali anravno ne 100%, a da ne spominjemo Tbred-B 1700+ 1.466 na 2.2 i sl...

Idu i AMDi dobro samo što to što Intel ima 2-3 procesora koji su išli preko 100% overkloka ne znači da se svi tako klokaju...

Inače propo x2 bio sam skeptičan oko toga kolko se to osjeti stvarno u radu ali mogu reći da fakat je, posebno kad je nešto u potpunom loadu, npr prime i surfanje...

A propo performansi C2D su bolji od x2 u dosta toga, ali u dosta toga nisu u stvari takt, za takt su isti rezultati, imate tablice na Tomshardwareu ljudi pa gledajte malo...

Da ne spominjemo da u kodiranju videa ili igranju pitenje je kolko će nekome 2fpsa više ili 2minute manje za ripanje DVDa uopće značit...
Staro 08.08.2007., 16:23   #17
rprivrat
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Intel je popušio

Evo baš čitam članak od Mr. Phoenixa Gooduma, kako je Intel popušio i da je debelo u banani. Radi se o čovjeku koji stalno prati tržište i piše za najjače časpoise Zapada. Stvarno stanje je po njemu to da Intel robu koja je debelo iza AMD-a po performansama u bilo kakvom testu, prodaje za cijenu istu ili veću od AMD-a. Čovjek lijepo kaže da je najbolje to vidljivo u debelom padu udjela kolača koje drži Intel i debelom rastu kolača koji drži AMD. Tržište - obični ljudi kažnjavaju sranje, a Intel je debelo u tome, toliko mu je došlo do grla da je izbacio Core 2 i Core 4 procesore kako bi ugasio paniku u svojim redovima, ali opet radi sranje pa neki Core2Duo koji je sporiji od AMD x2 (u bilo čemu, barem po Tom's Hardwaeru, he,he) on prodaje za 50 - 100 dolara skuplje. Pa zar ti ljudi u Intelu ne shvaćaju ozbiljno godišnje rezultate i statistike.
Koliko je stvar ozbiljna najbolje govori podatak o sve češćim glasinama da je AMD pljunuo debelu lovu kako bi neki vodeći ljudi u Intelu sporo reagirali na rezultate sa tržišta. Kakvo je sad stanje na tržištu ( AMD prodaje sve više, Intel puši u odnosu na prije), ne bih se čudio da je to i istina a ne samo neka glasina.

Navodno se sad u jesen sprema neko veliko iznenađenje u rukovodstvu Intela, e pa ako se to stvarno obistini i javno objavi onda glasine nisu samo glasine i stvar je postala stvarno za***ena što se Intela i njegove budučnosti tiče.
rprivrat je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 16:30   #18
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

E, daj malo pogledaj stanje na tržištu i performanse. Budeš se dobrano iznenadio...

Da nije možda članak od 2004-te ?
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 16:50   #19
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
rprivat
Ja se nebi puo brinuo o Intelovoj budućnosti da sam na tvom mjestu, čak i da su c2d i qc totalno smeće (a to definitvno nisu) kompanija koja vrijedi tolko kolko vrijedi intel ne propada samo tako...

Btw da istina je da AMD preuzima sve veći udio i to prije svega eksploatirajući ugovore sa brandname sastavljačima koje su potpisali u toku prošlih par godina...
Staro 08.08.2007., 17:14   #20
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

@Vuco, meni se čini da taj članak koji je pročitao rprvirat pročitao datira iz doba NetBursta.
Intel ne gubi dio kolača, čak dapače, ono što je izgubio ponovno dobiva. Recimo Sun sada ima Intelove procesore (uz AMD) a dok nije došao C2D imali su samo AMD (uz UltraSparc naravno), ako se ne varam.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 17:22   #21
rprivrat
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Ne nije evo izašao pred neki dan

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
E, daj malo pogledaj stanje na tržištu i performanse. Budeš se dobrano iznenadio...

Da nije možda članak od 2004-te ?
Ma koja 2004, izašao neki dan članak o tome, joj pa ljudi di vi živite, u 2004-toj je Intel držao još koliki-toliki komad tržišta da se moglo o njemu pričati sa poštovanjem što danas definitivno nije slučaj.

Čekaj članak u 2008 ili 2010 ( pretpostavka je da će Intel onda držati debeli dio tržišta procesora od čak 55% u odnosu na 2007 - 70%) to ja ne izmišljam to su realne projekcije ako pratimo pad Intela od 2003 godine.

Za njihov (u 2010-toj) tada najnoviji procesor Turbo Core 256 trebati će ti omanja centrala da ga napajaš, koštati će 200 dolara više nego ekvivalentni AMD koji će trošiti duplo manje struje i biti brži u igrama itd... i svi će se čuditi kako Intel više ne drži 95% tržišta (1995) ili 90% tržišta (1998) ili 80% tržišta (2005) ili 70% tržišta (2007) ....

Sorry, ali danas imamo google i tamo sve piše, ha,ha,ha.

Inače nemam ništa protiv Intela, osobno koristim Core2Duo 6600 radi toga kada ripam DVD da mi bude gotovo 10 min. prije.

Ali moj klinac ima AMD X2 6000+ i u svim igrama me popiša, a platio ga je 200 kn manje nego ja svoj Intel (neću ni napominjati da njegova matična košta 600 kn manje od moje). Ja sam brži u ripanju (simbolično) a ta simbolika me previše košta kad sve skupa usporedim. Dok Intel ne integrira memorijski kontroler u procesor nema što tražiti u igrama vjeruj mi- isprobano je. A za ozbiljne programe premalo dobijem koju masnu razliku platim za procesor i ploču.

Tako da sve više razmišljam o nekom AMD X4 procesoru u budućnosti, jedino ako Intel izvede čudo (onda ostajem na njemu).

No dobro je da je nadmetanje između Intela i AMD-a sve žešče, mi profitiramo i kupujemo sve bolje procesore po sve manjim cijenama ( AMD X2 6000+ - 1400 kn), pa po toj cijeni sam prije godinu i pol kupio Prescota na kojem sam mogao peći jaja i zbog kojeg sam investirao u jače napajanje, a po svim mjerenjima on je oko 4 puta sporiji u bilo čemu od AMD-a X2 6000+. Eto što ti je napredak, sad za istu lovu dobijem 4 puta jači procesor, a prošla je godina i pol.

Samo neka se oni takmiče i neka jedan drugom žderu tržište, uglavnom da i mi nešto dobijemo sa time.
rprivrat je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 23:59   #22
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Osobno mislim da si krenuo od krive točke. Ne treba gledati Intel ili Amd, nego cijenu koju je netko voljan dati te onda na temelju toga izabrati. Ako netko želi dati 10 000kn za procesor, so be it. E tu se onda razvijaju imena Intel ili Amd gdje se takmiče u nekoj eliti. Sve što je u mainstreamu, razlike su vrlo minorne, te su imena nebitna. Što god ti rekao, Intel je sa C2D poharao svijetom, i to vrlo opravdano, AMD je u tom segmentu vrlo blizu, ali ne bih rekao da je neki rival. Ali se priča da će AMD izdati quad koji će biti ultra mega car . Intel na to odgovara manjim proizvodnim procesom. To je sve hladni rat, i u njemu nitko neće imati prevlast, bar na neko duže vrijeme.
E sad , post je bio jako dugačak pa sam možda negdje i krivo razumio što si htio reći. I za kraj, future awaits us. Drugim riječima, neka ona dočeka nas, nemojte vi čekati budućnost, pogotovo ne u računalnom svijetu.
Staro 10.08.2007., 19:59   #23
Franky Stein
Registered User

Citiraj:
Autor rprivrat Pregled postova
...........
Sorry, ali danas imamo google i tamo sve piše, ha,ha,ha.
...........

Evo baš čitam ovaj tread i zabavljam se uz kavicu A uskoro uzimam neki od tih X2 jeftinjaka.. no dobro ...mene zanima ovaj barba Goodum Who's Da' fak Phoenix !? Ajde budi dobar, u kojem to članku i na kojem mediju uvaženi čiča priča te priče. Jer... Google za njega nije čuo

osim, ako to nije ovo; "Me likeum goodum gameums. You giveum me good gameums. .... 'Harry Potter and the Order of the Phoenix' Wal... 22 min, apple, 2084 ..."
Franky Stein je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 20:04   #24
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Franky Stein Pregled postova
mene zanima ovaj barba Goodum Who's Da' fak Phoenix !? Ajde budi dobar, u kojem to članku i na kojem mediju uvaženi čiča priča te priče. Jer... Google za njega nije čuo

osim, ako to nije ovo; "Me likeum goodum gameums. You giveum me good gameums. .... 'Harry Potter and the Order of the Phoenix' Wal... 22 min, apple, 2084 ..."
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 21:23   #25
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Mlađež i droge kaj drugo, ajd stavi ti prvi si vidio
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 21:25   #26
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Done
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 00:19   #27
Franky Stein
Registered User

Znači ... ni vi niste čuli za Mr. Gooduma!? Bit će da je izmišljen, ko' i onaj Potter

Otud valjda i te face!

a sad ozbiljno - niste shvatili (uostalom pitao sam onog lika koji se ismijava s drugima jer valjda ne znaju koristiti internet i Google) da je onaj copy-paste s pretrage za famoznim g. G.P.

Ima još nešto nejasno!? Ako da za sve drugo tu je
Staro 11.08.2007., 00:42   #28
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Al kakve to veze ima sa OC-om X2 4200+ , i koji lik, o ćem ti pričaš?
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 09:22   #29
Franky Stein
Registered User

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Al kakve to veze ima sa OC-om X2 4200+ , i koji lik, o ćem ti pričaš?
U pravu si! To nema nikakve veze s temom, kao uostalom svi ovi zadnji postovi, počevši od onoga o nekom članku, nekog Phoenixa o propasti Intela, zar ne!?
I bilo bi dobro da se zaključi. No, to je do administratora, valjda?
A sad, što se tiče toga o čemu ja pričam; pa eto - pogledaj ponovno kome sam guotao, dakle na njemu je da odgovori, a ne na svima koji ne razumiju.
Ali, kako tip očigledno izmišlja nepostojeće "stručnjake" (Radi se o čovjeku koji stalno prati tržište i piše za najjače časpoise Zapada) onda i nema što odgovoriti. Mislim da se sad razumijemo!?
I onda što se tiče same teme, evo korisni linkovi, pa ko' voli (i razumije English)

http://www.legitreviews.com/article/373/5/
http://www.neoseeker.com/Articles/Ha...2_4200/12.html

Zadnje izmijenjeno od: Franky Stein. 11.08.2007. u 21:02.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno