|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
D-Link DSL G684T wlan problem
ruter D-Link DSL G684T od tcoma notebook HP 2 kom. win xp sp2 uredno svjetle svjetla power status adsl i wlan i lan1 (posto sam konmektan) internet radi ali na wireless se nemogu ukopcat probo resetrirat zvao t-com al nita :s preko kabla se uredno konekta i radi ali preko wirelessa se nece konektat iako je samo ta mreza ponudena u listi, stisnem connect pise kao da se da cekam jer se connecta...waiting for the network naravno da se nista ne desi samo nestane prozor gdje se konekta i pise searching for wireless networks.. i opet nadje na listi samo tu jednu mrezu. kad idem desni klik i repair... pise : windows could not finish repairing the problem because the following action could not be completed: Connecting to the wireless network for assistance, contact the person who manages your network
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Može biti puno toga. Jesi li posebno podešavao neke mrežne postavke? Npr. onaj ssid, ip adrese, enkripciju itd.? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
resetiran, ugasen firewall, antivirus, sve ... nazvo podrsku na 0800 9000 s njima jos 2x prosao sve i nakraju prijavili kvar :S cekam da vidim oce dat novi....
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jel ti ukljucen dhcp na dlinku? ako nije, a na notebookovima je ip adresa automatska, nije ni cudo sto ne radi... probaj u tcp/ip postavkama na svakom notebooku za bezicnu mrezu stavit ip adrese tipa: 192.168.1.x (x mora bit veci od 1 i manji od 255) subnet mask: 255.255.255.0 default gateway, kao i primary dns: 192.168.1.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
thx, upisao sam vec tako i to i sa i automatski i dalje nece bio mi upravo covjek iz t coma, probali smo 3 dlinka i nula bodova, i dalje isto, nece se spojit da ga ebes.. malo vec pizdim btw. probo je i t comovac s svojim notebookom i nece ni njemu. Sad su uzeli ona dva "neispravna" pa ce da ih testiraju i da mi jave, zivo me zanima.
![]() |
#7 |
Registered User
|
ispravno i radi kod njih, ali naravno kad su ga vratili meni opet isti problem, receno mi je da ce mi iduci tjedan poslati bass nekog ko se razumije vise od njih... do onda ako se ko sjeti sta da probam, zahvaljujem unaprijed
![]() |
#8 |
Registered User
|
sad sam provalio da mi je alarm u kuci takodje wireless tj. senzori nisu povuceni zicom, marka je bentel security. jel je moguce da mi to smeta da se nemogu spojit? ako da kako da budem ziher i kako da provjerim da ce neki drugi model osim d-linka raditi? ajde ljudi malo mi dosadilo sjediti s zicom u krilu
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako sumljaš da te taj alarm zeza, možeš napraviti samo dvije stvari: a) privremeno nekako isključiti bežične komponente alarma b) mijenjati radni kanal routera (1-13) Naravno u oba slućaja metodom xy pokušaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
(bio na kanalu 6) prebacio na kanal 13 i radi, spojila se oba notebooka, tak da nisam na druge kanale ni isprobavo. Sto se alarma tice nemre se ugasit. zahvaljujem na pomoci Nikky i ostali
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
di bas 13 ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dobro, aluzija na ne - sretan broj (hebemu miša al kako kome). U ovakvim slučajevima kolizije najbolje "bježati" maksimalno moguće, bilo na niže (1.) ili na više (13. kanal), a i najviše ap - ova dolazi std. podešeno na srednji (6.) kanal. Sve zavisi kakve su kvalitete uređaji, nekad je dovoljno pomaknit se 1 - 2 kanala, a nekad moraš "ići" maksimalno moguće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|