|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kako vratiti slike s mem. kartice
to tak ide kad ljudi koji se bas i ne kuze u tehniku ide prčkati po digitalcu... i dogodilo se to da se je izbrisala cijela mem. kartica (a bilo je dosta slika...dosli ljudi s mora i hoce pokazati slike...kad ono nema slika) ima li program s kojim bi se to moglo nekako vratiti? HVALA ...i sorry ako sam fulao podforum
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
poslao sam vam PM, i htio sam još jedan ali kaze da vam je pun spremnik poruka... ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
...probao sam "Digital Photo Recovery" i "FinalData Enterprise 2.0" i ne nadje mi te slike koje su izbrisane. naime, sigurno su ih slučajno formatirali, jer neznam što bi drugo bilo??? znaci sada su na kartici samo one slike koje sam danas uslikao-i te mi nadju ti programi, ali one koje su izbrisane-nema ih! postoji li kakav program koji bi našao sve slike koje su bile na toj kartici? Unaprijed hvala!!!
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako si nakon havarije nešto snimao po kartici, nema spasa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a s kakvim programima murja pretražuje hardove i nadju sve što si ikad imao na njemu...bar sam tako cuo ![]() hehe...ili su to samo lovačke priče ![]()
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Lovačke priče, to se nemože s nikakvim programima... Mogu se s posebnom opremom neke stvari do određene mjere očitati ali uglavnom samo u fragmentima, ovisno kolko je što na disku fizički zauzelo njihovog mjesta... Sa programima kao Get Data back i sl se može napraviti povrat sasvim solidno ali istko ako je pisano po njima malo je izvjesno da ćeš dobit te fajlove natrag, bit će to fragmenti ko zna čega, ako nije pisano preko njih to je onda nešto drugo i 99% se sa softom izvuče zadnji "session" ali prepisani... Teško...
![]() |
#8 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
pomocu easy recovery pro, uspio sam vratiti slike sa jednog fotica najbolje je ako imas neki memory card reader, ubacis karticu unutra, pokrenes advanced recovery (opcija u programu easy recovery pro) FAT12 (IIRC) je do nekih 128mb pustis da skenira taj drive, on ti ponudi da snimis ono sto je upsio naci, tako sam uspio sve vratiti
![]() |
#9 |
Premium
|
e hvala stari, probat cu, samo moram si skunuti taj program...ima samo 27Mb a ja s modemom... ![]() Javim jesam li uspio Pozdrav!
![]() |
#10 |
Premium
|
evo skinuo sam program ali mi ništo ne nalazi. Znaci, pokrenem EasyRecovery pro>data recovery>advanced recovery>odaberem mem karticu (inace sam je stavio u card reader u laptopu)>"Next" ....i zatim mi za 2sec pretrazi i napiše da nema ništo na kartici... Nemam pojma što da više radim...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
hehe, pokazat cu im ali teško da ce to imati svrhe ![]() to su vec drugi put zaredom izbrisali slike "s mora"...nemreš vjerovat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|