|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
cuj ako nisi odigrao Half life 2 neznam sta cekas, ili F.E.A.R. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nema vise nijedan na suncanom tropskom otoku (mozda SS2). Aaktualni FPS-i (nadopunite me): SF: - Half-life2 -je FPS remek djelo - Quake4 -SF pucacina - F.E.A.R. -SF FPS sa horror elementima - Doom3 -SF horror FPS sa mracnim klaustrofobicnim hodnicima - Area 51 - imho neuspjeli SF FPS projekt - Pariah - takoder (nelosa igra no nije to to) - Project: Snowblind -solidan sf FPS - Star Wars Republic Commando -takticki FPS smjesten u SW svemir - Serious Sam 2 -nasa arkadna sf/comedy pucacina WW2: - Call of Duty2 -Odlicna WW2 pucacina - Medal of honor: Pacific assault -imho nesto losija od CoD2 ww2 pucacina smjestena na pacificko bojiste - Brothers in arm -ww2 takticka pucaina Ostale: - Boiling Point: Road to Hell -solidan FPS prepun bugova koji ga cine prosjecnim Vise o FPS-ima: http://tinyurl.com/9dxkt |
![]() |
![]() |
#4 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Cold Fear, je igrao tko to?
#5 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Konverzija s xboxa i ps2 slicna resident evilu neka vrsta horror-survivela sa staticnom kamerom koja ima tendenciju da se tu i tamo "zaglavi"...no tko voli taj zarn biti ce mu ok... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Igrao sam half life i nije mi se svidio kao ni doom. Sad prolazim COD 2 i super je MOH:PA sam prošo, znači mogo bi još probati F.E.A.R. da vidim jel što valja. Da , valjda ću njega probati , a ima još prijedloga? |
![]() |
![]() |
#8 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Serious Sam niskobudetno smece. Area 51 smece. Painkiller dosadno smece. Halflife 2 mi je bio tako dosadan i nemastovit zavrsio sam ga zato jer je dobio odlicne ocjene svugdje. da zivim u nekoj drugoj zemlji vjerovatno bih ga zato i kupio ali igra je smece. i vidi se da izdavaci i novinari rade zajedno. F.E.A.R jedino je od svih novina i e-zina PCCHIP dao pravu ocjenu oko 70% . Doduse zavrsio sam je jer sam prvo vidio ocjene od 90%. cijelu igru cekas da opravda tu ocjenu i onda dode kraj. Quake 4 evo sad cu slomiti dvd. Nemam volje. Igrao sam ga 3h koje smece. Moja preporuka: call of duty 2 na tezoj tezini jer je normal za djecu do 6 godina. lijepa igra. Farcry je vrlo dobar a nesto kao on neces naci ![]()
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
a što je sa Splinter Cellom? Chaos theory je sasvim dobra igra koliko sam ja uspio vidjeti. koje osim tih igara valja zaigrati, a da ne moraju nužno biti pucačine? nešto tipa NFS most wanted, gta san andreas... |
![]() |
![]() |
#15 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Splinter nije izgubil ni mrvicu na kvaliteti od prvog nastavka! Za sve fanove obavezno štivo! |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
HL2... izvrsna igra, trenutno je igram. Q4 .... prvi dojam je katastrofa, kad se sjetim kojim sam guštom igrao q1 i q2, za q2 sam cak skidao dodatne mape, jedna od najboljih mi je bila "Armagedon". Q4 je prva novija igra koju sam instalirao kad sam kupio 6800LE. Nisam je igrao niti 2 sata. Možda joj u budućnosti dam drugu šansu. Ili sam ostario ![]() Inače ne vidim razloga zašto sada ne igrati CoD ili CoD:UO, RTWC, ST:EF2 koje imaju onu igrivost koja meni nedostaje u Q4 |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Ma sve je to imho jer svatko ima razlicit ukus... Ja preferiram RPG-e,avanture i strategije pred FPS-ima...oni su mi tu za predahnuti od gore navedenih... Nekad mi je to bio omiljen zarn (kad su se tek pojavili Doom i Wolf pa Duke te prvi Quake)...nakon toga se to razvodnilo i svega sam nekoliko presao dok sam ostale (poprilican broj) igrao... Na kraju su mi nekako najdrazi CoD i HL serijal, Operation flashpoint... ST:EF su mi bili ok jer sam fan a i do tada (a mozda i do danas) najkvalitetniji ST naslovi... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Ako voliš stealth igre ovo je zakon, iako postoje samo 1 i 2 dio za pc ![]()
![]() |
#20 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
#23 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
WTF, pa ovo je staro godinu i pol, zasto dizati pobogu? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A zato što neki stvarno nemaju pametnijeg posla... |
![]() |
|
|
Oglas
|