|
![]() |
#1 |
Bik Koji Sjedi
Datum registracije: Feb 2007
|
Problem sa tipkovnicom Genius slimstar
Pozdrav! Imam problema sa gore navedenom tipkovnicom, naime problem je u tome što kod igranja bilo kakvih igrica (cod,nfs...) tipkovnica se ponaša čudno, kod pritiska dvije tipke istovremeno ne prihvaća onu koja je stisnuta druga (npr. strjelica gore + strjelica desno, ili w + d...) preinstalirao sam drivere nebrojeno puta, skinuo nove drivere sa neta i opet isto. Dal' netko možda ima takvu tipkovnicu i ima li isti problem, ili je to samo greška kod moje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Bik Koji Sjedi
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nemam pojma što ću s njom jer naravno nebi ja bio ja pa sam ju morao otvoriti i izgubiti garanciju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Baci tipkovnicu u smeće i ne prilazi više Geniusu na bliže od 10 metara. Sto ljudi ima sto različitih iskustava sa istim Geniusovim proizvodom. Ja sam se nekoliko puta nasadio na neki komad njihove periferije (tipkovnice, gamepadovi, miš) jer su tako privlačno jeftini, i lijepo izgledaju, i imaju puno gumbića... Uglavnom, ko kinder jajce. Nikad ne znaš što ćeš dobiti... Bolje si uzmi makar i najjeftiniju tipkovnicu od Logitecha. Tu točno znaš što dobijaš za koje novce.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
pozdrav. kupio sam istu tikovnicu, i imao probleme ko autor. ako nisi mozda skuzio, rjesenje problema (bar kod mene) je da iskljucis num lock ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|