Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.07.2007., 17:18   #1
Sioux69
Bik Koji Sjedi
Moj komp

Sioux69's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Problem sa tipkovnicom Genius slimstar

Pozdrav!

Imam problema sa gore navedenom tipkovnicom, naime problem je u tome što kod igranja bilo kakvih igrica (cod,nfs...) tipkovnica se ponaša čudno, kod pritiska dvije tipke istovremeno ne prihvaća onu koja je stisnuta druga (npr. strjelica gore + strjelica desno, ili w + d...) preinstalirao sam drivere nebrojeno puta, skinuo nove drivere sa neta i opet isto.

Dal' netko možda ima takvu tipkovnicu i ima li isti problem, ili je to samo greška kod moje?
Sioux69 je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2007., 17:25   #2
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Sioux69 Pregled postova
Pozdrav!
Dal' netko možda ima takvu tipkovnicu i ima li isti problem, ili je to samo greška kod moje?
izgleda da je greška kod tvoje, meni radi odlično. btw. zašto bi uopće instalirao posebne drivere za nju?
technix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.07.2007., 17:32   #3
Sioux69
Bik Koji Sjedi
Moj komp

Sioux69's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor technix Pregled postova
izgleda da je greška kod tvoje, meni radi odlično. btw. zašto bi uopće instalirao posebne drivere za nju?
Ma mislio sam da zbog drivera ne radi dobro, a pošto sam dobio cd s njom mislio sam da će to promijeniti stvari kad ono ništa...

Nemam pojma što ću s njom jer naravno nebi ja bio ja pa sam ju morao otvoriti i izgubiti garanciju , naime planirao sam u nju ubaciti ploču od druge... naravno nisam uspio
Sioux69 je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2007., 00:24   #4
MaxB
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Sioux69 Pregled postova
Nemam pojma što ću s njom jer naravno nebi ja bio ja pa sam ju morao otvoriti i izgubiti garanciju , naime planirao sam u nju ubaciti ploču od druge... naravno nisam uspio
Eto sto se dogadja kad se covjek pravi pametan. Probaj ju zatvorit tako da se ne vidi da si je otvarao (ili si nesto potrgao ili izgrebao?) i reklamiraj je. Ili kupi drugu. I ne prilazi joj srafcigerom blize od dva metra.
MaxB je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2007., 08:02   #5
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Baci tipkovnicu u smeće i ne prilazi više Geniusu na bliže od 10 metara. Sto ljudi ima sto različitih iskustava sa istim Geniusovim proizvodom. Ja sam se nekoliko puta nasadio na neki komad njihove periferije (tipkovnice, gamepadovi, miš) jer su tako privlačno jeftini, i lijepo izgledaju, i imaju puno gumbića... Uglavnom, ko kinder jajce. Nikad ne znaš što ćeš dobiti...
Bolje si uzmi makar i najjeftiniju tipkovnicu od Logitecha. Tu točno znaš što dobijaš za koje novce.
Staro 19.07.2007., 10:40   #6
leon12
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
pozdrav. kupio sam istu tikovnicu, i imao probleme ko autor. ako nisi mozda skuzio, rjesenje problema (bar kod mene) je da iskljucis num lock
leon12 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno