|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
(riješeno) Drive letter & kako ga promijeniti
Znam gdje se može promjenit, ali moj problem je šta mi se sve pomješalo. Dakle na E sam imao vistu koja je odjednom prestala radit i uopće je nemam u opciji dual boota. Onda su mi se odjednom s***ali ovi windowsi na C i nebi ih više bog boota(kao da ne postoje). No pustimo sad to. Najbrže riješenje je bilo instalirati još jednom ove na E i gotovo. I to sam napravio samo šta sad nemogu promjenit drive letter jer mi očitava ovako: pomozite da promjenim E u C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mislim da nemozes mijenjat slovo system diska ali, zasto nebi u instalaciji xp-a izbrisao i C i E, pa stvorio novu particiju C i na nju instalirao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Slovo system diska se moze mjenjat ali moras onda i u boot.ini promjenit s kojeg diska ili particije ti se boota OS Nemozes promjenit E: u C: zato sta C: vec imas! Kolko sam skuzio sad ti se win boota sa E:? Prvo C: preimenuj recimo u F: i onda E: preimenuj u C: i morat ces promjenit da ti se vise ne boota sa E: nego sa C: u boot.ini-u ili ako odmah promjenis u boot.ini-u da ti se boota sa C: trebali bi ti se bootat ovi windowsi za koje kazes da ih dragi bog nemoze vise bootat (naravno ako nisi formatirao particiju) Jel kolko sam ja shvatio tebi se sad sistem boota sa E: Zadnje izmijenjeno od: Mali Mo. 30.06.2007. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Mogao sam to napravit ali čisto mi se neda peti put u 2 dana reinstaliravat windowse. Napravio sam ono sa boot.ini fileom. Nalazio se na C particiji i pod partition je bilo (3) pa sam ja predpostavio da je (1) C particija i bilo je ![]() Radi sada sve lijepo. Puno hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Da boot.ini se nalazi u root-u na c: Nema na cemu, drago mi je da sam nekako pomogao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|