|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
8rda+ i zalman theatre 6
Sretan Božić s malim zakašnjenjem ![]() Imam epox 8rda+ matičnu koja kao ima soundstorm i straga imaju 3 rupe: od zvučnika, line-in i mikrofona. Zapele su mi za oko one nove Zalmanove slušalice sa 5.1 zvukom, punog imena Zalman Theatre 6 model: zm rs-6f Dali mogu spojiti te slušalice na ploču da imam puni 5.1 zvuk, ili trebam još neke priključke kupovat? Ako treba kupovat, molim vas da me malo uputite gdje i što ![]() Hvala
![]() |
#2 |
Premium
|
Čitao sam negdje da se oni ulazi straga linein i mikorofon pretvaraju tada u izlaze za zvučnike. Ali meni treba i mikrofon...neću valjda morat kupovat neki super skupi dodatak... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
kad ti treba 6 kanala, pretvoris te konektore u izlaze. kad ti ne treba, vratis konektor od mikrofona da bude mic in ![]() simple as that. ja nemam tu plocu, al mislim da je ista procedura ko i na mojoj (sve mjenjas iz sys traya)
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Da ali meni treba 5.1 zvuk i mic u isto vrijeme (rtcw onlajn...) Zar je to jedino rjesenje?
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
uživaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Sa Zalmanovim slušalicama nes nista pametno dobit pri online igranju,cak cisto sumnjam da ces odlicno cuti kad ti neko dolazi slijeve ili desne strane ko na obicnim stereo slusalicama. Mislim su totalno beskorisne za online igranje,k tome jos i skupe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.pcextreme.net/zalman5.1.php
![]() |
![]() |
#9 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() alternativa ti je druga zvucna, ili usb mic ko sto tihomir kaze
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Tnx na sajvetima. Ali imam još jedno pitanje: gdje u hr mogu nabavit usb mikrofon? nemojte me slat na google pliz ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
sjećam se da sam usb mic vidio na ve-milovom cjeniku prije kojeg mjeseca ,ako nebudeš našo kupi neku jeftinjaru zvučnu i majka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ja sam ih samo uštekao u zvučnu, imaju klasična tri konektora... Kod njih je jedino loše kaj imaju soft podešavanje jačine zvuka. A za igre su mrak. Za mjuzu su po meni bolje neke dobre stereo slušalice, a za DVD i igre Zalmanice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Nakon kaj sam mjesec dana maltretirao ženu sve u stilu jojjjj stara, daj pogleđ kak su ovi zvučnici dobriiiii....ona je mudro zaključila da je bolje kupit mrcini Zalmanice nego da dotična mrcina dovleče mado Klipsch zvučnike od 400W RMS-a ![]() A kaj je najbolje-te zvučnike nisam ni namjeravao kupiti-prvi dućan je u Beču. A poučen zadnjom kupovinom u tom lijepom gradu nije mi ni na kraj pameti bilo opet ženu dovoditi u napast. Auto bi legao-a ja bi imal kitu od hardwarea ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|