|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Windowsi se ne dizu!
Imam jedan problem.U 12 h sam ugasio komp sasvim normalno i inace komp je stabilan(24/7) i ponovno sam ga upalio u 14 h ali ne mogu nikako bootat windowse. Prodje normalno onaj boot logo i kad treba doci Welcome on se srusi(bsod,ali ne stignem procitati u cem je problem). Ne mogu uci u Win ni iz safe moda,pa cak ne mogu ih ni reinstalirati(kad dodje do onog pregledavanja kapaciteta diska tu se smrzne). Savjeti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napiši svoju konfiguraciju. Smrdi mi na krepan disk.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Venice 3200+,1 gb ram,6800 gs,asrock 939 dualsata2,wd 250 gb. Jel ima kakve sanse da skinem podatke sa harda je imam nekih 150 gb podataka koji su mi jako vazni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa, ako možeš probaj odnijet hard kod nekog drugog, pa od tamo probaj spasit nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
kad je meni hard crko, comp je trazio boot device kad sam pokuso formatirat hdd, nije mi naslo slobodno mjeto za instalaciju windowsa.....
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma slow, probaj ti odnijeti disk kod nekoga, pa probaj. Jednom prilikom mi je u frenda disk riknuo nakon pada napona, ja ga donio sebi, pokrenuo i radio normalno. On ga ponovo vratio sebi, kad ono radi i kod njega. Ne košta te probat, za svaki slučaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Najbolji program za popravljanje softverskih grešaka na disku je Spinrite (grc.com). Lijepo ga spržiš na CD i bootaš, te imaš više opcija glede skeniranja i popravljanja. Uglavnom je jednostavan za korištenje i nema ništa bolje od tog programa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|