|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Nije mi jasno zašto nitko ne pita zašto Windows Vista nema u sebi integriran program za formatirnje diska kao win XP. Ja bih želio instalirati Vistu isto kako sam to radio sa XP-om. Ako netko zna kakav program za formatiranje diska neka kaže. I još nešto: ne mogu instalirat vistu na prazan hard nego je jedino mogu instalirat iz windowsa, a to je bez veze. Ne bi želio imat dual boot pa me zato to zanima, a čitao sam da je baš nije dobro nadogradit preko XP-a.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hmm.... Ne razumijem... Procedura je slična kao kod windowsa XP... Čak je i lakša! 1st boot device staviš dvd rom ili što već, ubaciš bootabilni Vista medij u pogon i stisneš neki key kada ti to kaže... Odabereš jezik, vremensku zonu i sl. i onda dođeš do prozora gdje te pita na koji disk želiš staviti Windowse... Za bilo koju particiju možeš izabrati "Drive options" (čini mi se da se tako zove gumb) i onda ti se pojave opcije među kojima je i format diska...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Kaj se u Visti nemre formatirati particija na onaj naćin: > ??? My Computer > desni klik na HDD/particiju > format Ako nemre to je onda banana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
win+e desni klik na computer manage disk management |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
format
u visti možeš formatirati particije bez gubitaka podataka bez ikakvog dodatnog softvera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, istina. Stvar je bila u Visti koju sam skinuo s neta. Sad sam nabavio original verziju i sve super.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|