Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.06.2007., 10:13   #1
Dadson
Registered User

Datum registracije: Jun 2007
RAM i proc za 2.000-2.300 kn

Pozdrav ekipi !
> >
Kao i svi koji se jave i ja trebam pomoc onih koji su za to spremni.
Slazem konfiguraciju i nemam namjeru nista klokati, nego trebam stabilan sistem, pa za pocetak planiram uzeti Intelovu Westchestericu i to je, uz 2 GB memorije, jedino u sta sam siguran.Kad se ponovno skupi novaca trazit cu vas pomoc i oko izbora graficke.
Obzirom da sam u maticnu vec odavno siguran, a procesori su se od te moje odluke do danas dosta mijenjali, molim vas za pomoc oko procesora i memorije.
Od zahtjevnijih programa dosta cesto koristim Photoshop, te Sony Vegas i DVD Architect za montazu videa i DVD authoring iz hobija, nista profesionalno - zasad :- ).
Ostatak rada su klasicne svakodnevne operacije.
Dakle, koji proc i koja memorija bi bili optimalan izbor za navedeno u cjenovnom rangu 2.000-2.300 kn.
Sada imam Athlona 2500+, 2 diska, 2 opticka uredjaja, interni citac kartica, zvucnu, 1 Gb RAM-a, AIW Hercules 9000Pro i Enermax 300W to gura bez problema.
Da li ima potrebe i za promjenom napajanja, obzirom na navedeno i ono sto cete vi predloziti.
Svi prijedlozi, pa cak i za maticnu su dobrodosli!

> >
Hvala unaprijed i pozdrav svima !
Dadson je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2007., 20:28   #2
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Procesor bih ti preporučio Intel C2D E6600 (1516kn, ADM), i memoriju, 2x1gb Kingmax 667 (470kn, ADM), napajanje koje imaš će navedenu konfu tjerati bez problema...
Razer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.06.2007., 22:54   #3
ninja666xx
Premium
Moj komp

ninja666xx's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
e4300 i dvije gige kingmaxa 800mhz sveukupno 1450kn.ostalo za čevape...možeš i tri gige rama...
ninja666xx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno