|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() dakle, ako planirate kupnju ploča sa ovim čipsetom, računajte na moguće probleme sa USB-om... I sam imam dosta problema, a razgovarao sam sa dosta ljudi koji su u istom sr***u tako da imate to na umu! Neke stvari rade super, a neke jednostavno neće( i sa flashanim BIOSOM i sa novim driverima!!!) POZOR!!!
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Osim što nisi napisao koja je to ploča, spomenuo si nešto što sigurno ne stoji. Iako NF2 ima nekih problema to svakako nije s USB-om.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Za usb kod NF2 sam jedino procital d aje duplo sporiji ov npr VIA KT 600, al kaj bus niko nije savrsen...
__________________ |
![]() |
#6 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I feel devilish today ...
|
Treba takodjer uzeti u obzir da w2k imaju problema sa usb2.0 ako nije instaliran sp2. Neznam kakva je situacija sa winxp
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() 1. Ploča je ABIT NF7, ali to nema veze, činjenica je da ima nForce 2 ima problema sa USB-ima(većinom sa stickovima, ali čujem da i neki printeri ne šljakaju ) 2. Stavio sam sve drivere, flash-o BIOS i žrtvovo djevicu...što još? 3. Imao sam i XP sa SP1, a sad imam winMe, a ono što meni ne radi na ovom kompu, radi frendovima (koji btw. imaju VIA čipset ili nForce 3) Pozdrav!
![]() |
#9 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pa zar nije bila neka spika da nforce2 ima velkih problema s usb? ako se dobro sjećam ljudi su imali velkih problema s time, ili je nešto drugo bilo u pitanju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|