|
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
mislis kao bundle...ili stand alone? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo ovako nesto posebo za graficku http://www.asus.com/products.aspx?l1...65&modelmenu=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
ajmo opet...stand alone kit ili bundle? dakle sa grafom voda(odma dobis namontirano) ili grafa + voda (skines hladnjak pa stavis vodu gore) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
pa normalno da postoji tako nesto ![]() blok mozes naruciti sa www.ekwateblocks.com klikni na moj sig pa tamo vidi to slozeno
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
|
ek a? ![]() odgovor na to: sve se moze...sda ako se oces igrat "pripasivanjem" cpu vodenih...il pak os gotovo...youre call...uglvanom TT ti ima i vga blok |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
da se ne bi zaletio netko pa kasnije kukao... ne moze onaj mali blok(od TT-a i slicnih) hladiti 8800, mora biti full cover.... jer kod vodenog nema ventilatora i strujanja zraka i bas mora sve biti u kontaktu s hladnjakom... za primjer evo link sa zaokruzenim sto se sve grije... (tamo je zracno pa ima strujanje zraka i mozda neki jezici uspiju hladiti ostalo, ali kod vodenog no way) http://forum.pcekspert.com/showthrea...800#post729699 P.S. vidim isti autor pokrenuo oba topica, ocito te bas brine kako ohladiti tu grafu, pa eto sada ti odluci zrak ili voda tj vise ili niže temp, ovisi sto zelis ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Ja sam mislio uzeti blok od Zalmana(ZM-GWB8800) i na njega spojiti od TT(Tide Water),dali bi se to isplatilo za tu cijenu i koliko bi mogo dobiti na OC? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||
|
Citiraj:
http://www.hardware.no/nyheter/image..._tidewater.jpg pa defaultni hladnjak od 8800 je veci ![]() a kamoli od nekog normalnog vodenog hladjenja... zabluda je da ako hladis vodom, ce i temp biti super niske, a uz to mislis da nema veze velicina hladnjaka i protok zraka kroz njega jer se ta toplina nema gdje 'osloboditi' pa se vrti u krug opet nazad na GPU... s time da je na tidewater ugurana i pumpa i rezervoar i ventilator! pa je sve to minijaturno i glasno, (1 mala zujalica ce uvijek biti glasnija od 3x12cm ventova recimo ) a i ta mala pumpica na tidewateru...sumnjam da ima dobar protok za neki veci blok tipa full cover-a... a protok je isto bitan, ima Dodo dobar topic pa malo citaj za neke osnove... tidewater je ok za neku grafu kojoj hladi samo jezgru(takav blok i dodje u paketu, pa se moze nositi s time nekako) i ako podnosis zujanje, jer nema sanse da ti radijator koji je zatvoren u kucistu ostane hladan(a to znaci i GPU-jer su povezani) ako kroz njega samo ide topli zrak iz kucista i to na sporim okretajima malog venta, dakle, moras odvrtit taj mali vent na max. a to se cujeee ![]() glede zalman waterblock-a koji bi onda ti pripasao na tidewater.. zalman je od aluminija, a on losije provodi temp od bakra... a posto bakrenih blokova za 8800 ima za kupiti, ne vidim cemu raditi kompromis ![]() velim, skupi pare i slozi posteno vodeno(nije to tak skupo naspram koliko dobro hladi) a bit ces i ti sretniji i komponente hladnije.... Citiraj:
(osim ako ne zaradjujes/radis s kompom) to je sve stvar koliko zelis potrositi za neki svoj gust, bilo dijagonalu LCDa, brzinu grafike ili proca... a pogotovo kada se radi o spustanju temp PC-u... Citiraj:
ali niza temp. je svakako preduvjet za dobar OC(i stabilan ofkors ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 03.06.2007. u 12:42. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ok hvala na pomoci sve otpada ostajem na vent bar neko vrijeme! |
![]() |
![]() |
|