|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
t-com dropanje paketa
ovak.. dal je tko imao problema na t-comu s dropanjem paketa.. probam pingat neku stranicu i bude dropanja do 44% sto se katastrofa.. uglavnom do sad je sve ok sljakalo, u pon sam trazio da mi dignu brzinu i nakon toga je sve skupa bilo ok..kolko ok moze bit..i danas nemogu normalno surfati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Meni dropa na Ogame-u i izluđuje me i ICQ i MSN se spaja nakon pola sata,to je danas ujutro počelo,znači nije do mene? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da evo i meni nekaj kaka. neće mi strnice od dotalige otvoriti, onda softpedia-inu mislil sam da sam nekaj gadno pokupil ali more bit da su nekakvi radovi danas? ili oni kompjuterske zločestoće EDIT domaće stranice rade ok
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
meni jedan forum nece kak treba i recimo silentpcreview.com uglavnom domace stranice idu, ali sve prema van je dosta lose, rapidshare ide uglavnom.. kolko sam uspio skuzit da zna zezat sa .us stranicama odnosno valjda prema Americi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Danas vecini "t-com-ovaca" puca veza u cod2 takoder... Kicka ih zbog losing key packets...ocito problemi sa T-om...nadajmo se privremeni...zagnjavite sluzbu za korisnike malo...sto ce subotom ljencarit :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
proradilo je, napokon sam si spikal jednu
|
|
Oglas
|