|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
(riješeno) Tvrdi disk
pozdrav Jucer sam se odlucio formatirati disk i instalirati windows xp... instalacija je normalno tekla kao i obicno sve do onog prvo restarta... umjesto da se pocne pokrenuti ono graficko sucelje u kojem se stimaju postavke jezika, tipkovnice... mene je docekala poruka a disk read error occured press ctr alt del to restart Restarto sam komp jos koji put ali pomoci nema zatim sam probao instalirati vistu ali problem je isti, instalacija se nece nastaviti nakon restarta... nakon malo psovanja i proklinjanja sveg zivog sam umetnuo onaj boot cd s alatima za dijagnostiku, pokrenuo programcici i nakon cekanja od jednog sata dobio poruku da je s diskom sve uredu jel ima netko kakvu ideju sto bih jos mogo ucinit da ga natjeram da radi? Inace rijec je o toshibinom 2,5 inchnom sata disku za laptop... ak nist ne rijesim do utorka nosim ga u mikronis na servis... EDIT Posto niti jedan od programa nije pronasao hardverski problem odlucio sam izbrisati particiju i ovaj put kreirati ju uz partation magic umjesto onog alata koji je unutar win instalacije i sad sve radi Zadnje izmijenjeno od: Ivann. 20.05.2007. u 16:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|