|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Došla mi danas druga kartica za wireless komp pa sam se moral penjat po tavanu da spustim "kučište" dolje i ugradim karticu. Pri ugrađivanju kartice puklo mi je u glavu da bi mogo napravit novo kučište za wireless kantu (sadržaj kante možete vidjet u sigu). Orginalno DELL-ovo kučište koje je došlo s njim je bilo puno preteško da bi ga stavljal na mjesto sadašnjeg pa sam napravil "novo" kučište ili bolje rečeno kutiju za komp koja je do danas izgledala ovak: ![]() ![]() Novo kučište je puno sofisticiranije, čvršče i samo malo teže. Napravljeno je iz gajbe od pive, Stella ak nekog zanima . Jedini alat korišten pri izradi je ubodna pila. Kučište je rađeno on the fly i nije bilo nikakvih planova, računanja dimenzija il tak nečega. Rađeno je kak mi je došlo..... I ono najvažnije, potrošil sam 0 kn, da, dobro ste čuli. Za samo 0 kn napravljeno je ovo sofisticirano kučište. (smajli) Sav material sam imal doma (a ko da ga ima puno... ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
prozracno je i bas super izgleda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Zbog cega smijesno?? Zasto bacati lovu na neko kuciste, kad i ovak obavlja funkciju, a sigurno nije u dnevnoj sobi, pa da bi trebalo izgledati ....... Mozda da si ga jedino ugurao u zensku carapu, pa da mu ni prasine ne smeta, a jednom mjesecno malo s kloferom ![]() Naravno za ideju 5+
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
da, al to bi koštalo ![]() osim toga, bilo bi i više posla. Ovak sam potrošil : •gajbu pive koja je trebala završit na smeču ( 0 kn ) •komad špage ( ajd 1 kn ) •nekej malo struje ( maXXX 1 kn ) •komad stiropora ( 0 kn )
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|