|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Savjet za kupnju kućnog laptopa
Pozdrav, kupujem kućni laptop 17" ili 15,4" za, među drugim, igranje (CoD2, F.E.A.R., FarCry, WoW, Oblivion, SW Empire at War). Traže se dobre ili odlične preformanse za 15-tak tisuća kuna. U užem izboru su: HP nw9440 Dell Inspirion 9400 Asus G1 DELL Inspirion XPS M1710 Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 Ili ako mi preporučujete neki drugi. P.S. @vranoga1: Jučer sam ti poslao mail.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hmm, IMHO laptop za igranje se ne isplati osim ako stalno hodaš po LAN-ovima ili imaš dosta love. Zapitaj se koliko ti zapravo treba laptop jer za te novce možeš kupiti high end stolno računalo s velikim monitorom ili uzeti malo ˝slabije˝ pa uštediti 5000kn. Ako ti stvarno treba laptop jer često putuješ ili tako nešto, mogao bi uzeti laptop + stolno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Promjenit ću mišljenje iz prvog posta. Treba mi laptop sposoban pokrenut igrice iz prvog posta. Nisu mi bitni max detalji. 15,4" monitor 1280*800 na više, grafička kartica u rangu x1600 ili nv7600 (min. 1700 3dmark06 bodova), intelov core 2 duo T7200 (2 GHz), 1 GB RAMA, 100 GB HD na više, expresscard (obavezno), dobra kvaliteta izrade. Uži izbor: AVENIO C36S AVENIO A52S LG S1 sa ExpressCard modulom TOSHIBA Satellite A100-847 IBM ThinkPad T60p (najskuplji) Stolno računalo imam, kad sam kod kuće. Ali kao pomoracu 5 mj. na brodu zna bit ubitačno. Laptop mi je zamjena za stolno. Treba mi za rad i za razonodu. Sada imam stari Thinkpad T42, odličan je za rad ali dosta mi je Age of empiresa 2 i reflexivovih arkada.
--> Moj SIG <-- Zadnje izmijenjeno od: eko013. 27.04.2007. u 17:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
@vranoga1 ![]() Prvi laptop koji je predložio i baš ono što tražim. Taj model nisam našao na cjenicima po kojim sam se ravnao.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Avenio zaobići u široooookom luku
|
|
Oglas
|
|
![]() |