|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
PDC: Roadmap od M$
Eto šta nam kaže naš Bill (koji je BTW jućer apunio 48 ljet ![]() Late 2004: Windows XP Service Pack 2 Beta Security enhancements include firewall on by default, changes to Internet Explorer and Outlook Express security and revisions to Automatic Update. First Half 2004: Windows Server 2003 Service Pack 1 Some similar enhancements to Windows XP and, additionally, what Microsoft calls "role-based security." Tablet PC II, codename Lonestar Summer 2004 Longhorn Beta 1 Windows XP 64-bit for AMD processors. Second half 2004 Windows Mobile for Portable Media Centers A ovo je po Billu neki standardni okvirni PC koji će ljudi tada imati: 4-6GHz processor 2GB+ memory 1TB hard drive Graphics processor 3X today's performance 1GB Ethernet, 54Mbps wireless networking Eto to bu vam trebalo za Longhornić ...
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo kaj deBill živi u US - ne bih se čudil da ti kreteni i kupe takove mrcine za Longhorn ![]() ... Meda i mlijeka ja se najel nijesam .... Longhorna i 6 Ghz procova ja se naužival nijesam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: PDC: Roadmap od M$
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SMP freak
Datum registracije: Feb 2003
|
normalan je .. Moore's Law to diktira ne Bill ![]()
P4C 2.6@3.2, Intel Intel D875PBZLK, 2 x 512Mb DDR433, Chieftec Big Tower, Enermax 430W, 2 x 36 Gb Raptor Raid, Hercules Prophet III (GF3), Terratec Aureon 5.1 Sky Windows 2003 Enterprise Server Dual PIII 1Ghz, ABIT VP6, 1Gb PC133, 4U Supermicro rack case, Supermicro 350W, 3 x 18Gb U360 IBMs SuSE 8.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
pa dobro ljudi kad cete vi shvatiti da billy boy i nije tako glup..malo ga previse ljudi uzimaju za budalu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Bill debil!
![]() |
#9 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
BTW.. pozivam sve na čitanje newsa... pa roadmap smo davno objavili. ovo za 4-6GHz procesor... pa zašto ne? pogledajte intel roadmap. kada počnu štancati prescotte kak spada, taktovima nema kraja.
![]() |
![]() |
#10 | |
..
|
Citiraj:
ja se nisam nikad bavio linuxom ali ono sto mi je frend pricao je da on prati sve distibucije posto je linux admin...i kaye da neke distribucije imaju i po 30-50 novih bugova otkriveno dnevno...pa ako je to istina nekako mi windowsi vise ne lice na svicarski sir.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Da, da to su one fore..... A:Zašto mi se neće kompjuter ugasit kad mu kažem? B:Odš na start pa na shut down. A:Ah, glupi Bill, ko bi se toga sjetio?
![]() |
#13 | |
SMP freak
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
u klasicnoj linux distribuciji dobis UZ OS : po otprilike 2-5 alternativnih aplikacija za istu funkciju, gle je funkcija STA GOD mozes napravit sa kompjutorom. Za usporedbu bi trebali instalirat jedno 1000 dodatnih aplikacija,, i onda gledat patcheve i bug reporte koji CEKAJU da se rijese, CEKAJU service packove i tako to. evo npr. lista softverskih paketa koje dobis sa Suse Linuxom.... Package list ~3850 paketa ja sam happy kao unix admin da svaki dan procitam mail gdje me server obavjestava sta je sve popravio patchevima (za mail server je to otprilike 10 mjesecno).
P4C 2.6@3.2, Intel Intel D875PBZLK, 2 x 512Mb DDR433, Chieftec Big Tower, Enermax 430W, 2 x 36 Gb Raptor Raid, Hercules Prophet III (GF3), Terratec Aureon 5.1 Sky Windows 2003 Enterprise Server Dual PIII 1Ghz, ABIT VP6, 1Gb PC133, 4U Supermicro rack case, Supermicro 350W, 3 x 18Gb U360 IBMs SuSE 8.2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
..
|
ma keiku nisi me razumio...ja sam totalni laik sto se tice unixoida...imam lijepa iskustva rada na njima..ali na njima samo kao postavljenog weba gore...znaci nekakav ftp access te telnet/ssh...kratko sam gledao jednog linuxa i ok je bio..samo kako je brzo nestao otisao je i sav moj trud ulozen da nadjem netscape... a za po doma nisam nikada imao vremena a niti volje stavljati...ne kazem da su unixoidi losiji ili bolji nego da su kompliciraniji za upotrebu... po mome misljenju meni doma ne treba nista vise od windowsa...na web serveru preferiram linux samo zato sto takve strojeve cesce odrzavaju ljudi koji znaju (iako sam imao susret gdje je linux admin prekopirao bazu jednog servera na bazu drugoga..pa je dobio otkaz 3 minute nakon sto smo skuzili) ja sam samo govorio o tome da nije istina da linuxi nemaju patcheva odnosno rupa...a i po onome koliko sam na kavama visio s zagrizenima cesto su kompajlirali,stavljali nove verzije i sl...svaka cast ali meni treba komp koji ja jednom stavim i radi..a ne instaliraj,patchiraj,kompajliraj i sl...evo ovaj moj je zadnje reinstaliranje dozivio kad me promise zezao prije 7-8 mjeseci...i od tada nikakvog posla na njemu.a drugi komp isto tako...njega sam postavio win2k prije godinu i nes...sve radi super (tada stavljao jer je presao s 800mb diska na 60gb disk ) tako stari moj da je meni i ovih 10 patcheva previse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
to kažu oni kojima je krivo zbog njegova uspjeha-koji je rezultat jebenog rada, a ne ležanja... pa ajd ti napravi takvu kompaniju ak si frajer ja sam kazo po tome što sam pročito (sistemski zahtjevi) - late 2004-dakle za godinu dana... nevjerujem da će se furat 1 tb diskovi i 2 gige rama,pa ti kaži šta oš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|