|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
potrgani konektori na procu
ZANIMA ME DAL SE MOGU NEGDJE POPRAVIT POTRGANI ONI DOLJE MALI *****(KONEKTORI ) NA PROCESORU...IMAM PROCESOR NA KOJEM SU TA DVA MALA PUKNULA PA ME ZANIMA DAL SE MOŽE TO DI POPRAVIT???? by moderator: molim bez caps locka Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 14.03.2007. u 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nauči se prvo izražavat kako spada. Em ti je caps lock uključen (što znači da se dereš) em si nekulturan što se riječnika tiče. ![]() EDIT: Caps lock uključen - deranje. Piše lijepo u pravilima Prostačenje ->"dolje mali kurci(konektori )" Samo ti lijepo velim za ubuduće, nemam namjeru se svaditi ![]() ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 14.03.2007. u 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
duboko se ispričavam radi toga što sam reko konektori a ne pinovi...nisam znao kako se to zove...a ako mi je caps lock bio uključen to ne znači da se derem jer nisam ni usta otvorio dok sam pisao post.ajd dost filozofiranja od mene...ak sam kaj pogriješio sorry. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
zah3b:Vuco misli kako je u pravilu od foruma napisano deranje>pisanje velikim slovima http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nema previše zahebavanja. Samo mirna ruka, dobar majstor i dobra lemilica, i naravno, malo sreće. Bude je ovdje majstor za takve stvari, spasio ih je par uspješno, ako se dobro sjećam ![]()
![]() |
#8 |
Banned
|
a jel mogu jednostavno u taj utor di je trebao ici potrgani pin sa proca ugurat komad zice?(tako da dotakne ono mjesto di je zalemljen pin) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() problem je što postoji mogućnost da ta žičica u tom slučaju propadne (nagura se u socket prilikom zaključavanja procesora u socket.... to je ono kad onu ručicu na socketu potegneš). uglavnom, moguće je, preporučam lemljenje, obavezno na finjaka, dakle bez glupiranja jer nije samo bitno da ima kontakt, nego da i taj kontakt ima dobru vodljivost tako da ne bi bilo nepredviđenih posljedica. inače, lemljenjem sam složio 2-3 proca P4 generacije, par athlona K7 generacije, a naguravanjem bakrene žičice u socket samo jedan celeron 533 (i to je radilo kakvih godinu dana). btw, ni u kojem slučaju ne koristiti stvari poput alu-folije ili neke žičice od raznih slitina ili materijala koji nisu čisti bakar. može se desiti da ne radi uopće, ili da dođe do zagrijavanja te žce (jednom mi se desilo i onak... rastalilo socket... ili ga samo skurilo?... ne sjećam se više...)
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
nisam ja ništa prčko po tome...dao sam jednom frajeru da mi to zalemi...reko da ce izgledat ko da nikad nije ni puklo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
*podsjet* *podsjet* ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|