|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Temperatura diska
Mogu uzet jedan disk pa san ga prvo uzea na test, testirao sa maxtor-ovim alatom i hdtune-om i sve ok ali disk se previše grije, ne bi ni primjetio da hdtune nije javio temp od 64 stupnja, pipnem ga i stvarno prevruć je li to uobičajeno ili sa ovim diskom ipak nešto nije ok disk je Maxtor Diamondmax Plus 9 120GB SATA150 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Definitivno nešto nije u redu! Normalne temperature bi trebale biti barem ispod 40 sutpnja! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Hm, ako nema oko njega spužve i ako ga ne hladiš ne znam kako da je toplo u sobi preko 55C ne može ići. Ja bih to probao reklamirati ako imaš garanciju, ako ne stavi nešto da piri po njemu. Kako god bježi od Maxtora... Ja sam danas svoj WD naterao na 49C, oko njega spužva, stavio da vent otpiruje zrak i nije mi bilo svejedno. Sutra stavljam opet da piri po njemu, samo topli zrak ide u spužvu, hebiga tako stoji, ali je load max 42-43C. ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
krivo si vidio, samo prve brojke su radne a druge skladisne. znaci da si vec 9C iznad maksimalne radne. tesko je biti pametan i reci da je kriv disk bez da ti se vidi kuciste, stanje u njemu opcenito i sam polozaj diska. sigurno je jedino da ga moras ohladiti ili ce krepat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ma disk je pri testu bio vani na stolu (otvorena stranica te spojen na nap i sata), šta bi tek bilo da je bio unutra zatvoren |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|