|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vista pitanje
Nije mi jasno da ja kao user ne mogu uči u temp files , ili ti Local Settings i te fore, kaže mi ovo C:\user pa ovo ono local settings ili još gore documents is not accessible, recimo hoču instalirat adobe reader ne da mi kaže nešto temp folder full ili tako nešto a imam 10 GB na primarnoj particiji. Probo sam isključiti i uključiti user control nema neke veze s tim. Zadnje izmijenjeno od: vita. 25.04.2007. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Jesi probo kao administrator?? Tako hoće, jel da??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ha ne znam ja sam kao user administrator, tako nešto piše gore u user account, e sad ne znam kako uči na administrator na visti, kod xp znam ctrl+alt+delete, isključio sam pa onda ponovo uključio user control ono što svima ide na nerve, ali ništa, mislim to mi glupo da ja ne mogu uči u temp i documents i settings, tko zna možda je zbog updatea, ne znam ako šta još treba opisat reci, da nekako dođemo do nekog zaključka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjeruj, unutra nemaš ništa pametno, a ulazi se na isti način kao na XP-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma kako misliš nema ništa, meni je frka ovo http://img249.imageshack.us/my.php?i...ereaderyg1.jpg ne može biti full kad ima 10 Gb na c particiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Evo što Adobe kaže na to... http://www.adobe.com/cfusion/knowled....cfm?id=333643 A kako pristupiti folderima, vidi ovdje, princip je gotovo jednak. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=65316 Ali stvarno nema potrebe otvarati ih jer ćeš si samo još više zakomplicirati stvari, a nećeš dobiti ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
zasad ne tražim ništa pod tim folderima nego eto glupo je kaže nema mjesta mora biti. Je to što adobe kaže je točno tako sam i uspio nekako instalirat, ali nadam na svoju radost i drugih da neče biti puno programa koji če takvo nešto zahtjevati. Ovo drugo ču probat drugi jel sam sad na xp a i kasno mi je, hvala ti što si mi dao linkove. Svaka čast živio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Ako si instalirao Adobe Reader, isključi UAC jer je stvarno dosadan s pitanjima, a recimo Neru ne možeš instalirati dok je on uključen i tako u krug. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Još jedno pitanje sad mi vista ne da u C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temporary Internet Files tu nema kartica Security, a isključen je Simple File Sharing i ostalo Start > Control Panel > Folder Options. Što napraviti? Zadnje izmijenjeno od: vita. 28.04.2007. u 21:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|