|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
F.E.A.R. i performance problemi
Daklem, konačno sam odlučio instalirati dotičnu igru na svojoj "pili". Stavih ovako: reza: 1024x768 AA: 2x AF: 16x Detalji i sve ostalo na maximum, puknem test postavki i igra mi kaže: Min FPS: 12 srednji FPS: 29 Max FPS: 80 Rekoh, mogu s tim živjeti, ali za svaki slučaj pokrenem test još jednom BEZ MIJENJANJA postavki, a test mi kaže: Min FPS: 8 srednji FPS: 15 Max FPS: 30 Kako sad to? Koji vrag se dogodio? Ostavim rezu, AA i AF kako je i stavim sve ostale postavke na Medium, pokrenem test i dobijem: Min FPS: 11 srednji FPS: 20 Max FPS: 40 Stvarno mi ništa nije jasno. Šta je dovelo do pada performansi kada sam opalio dva puta uzastopno test bez mijenjanja postavki? Pokrenem igru, igra se jedva vuče. Normalno za moju konfu? Da li je igra stvarno toliko zahtjevna? Imam verziju 1.00. Hoće li 1.08 update pomoći? Upomoć!!!
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
tvoja konfa nije baš za tu igru najsretnije riješenje a pogotovo ne za igranje na max CPU -> sempron nije baš oličenje brzine RAM -> 768MB je malo za FEAR ako ga misliš igrat na medium+ postavkama VGA -> OK je za medium postavke ali za max nikako
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma nije taj sempron ni los (ako ga usporedimo s celeronima ![]() sto se tice pada performansi izmedju testova tu bi krivca trazio u kolicini ram-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
čitao sam da patch poboljšava performanse. verzija 1.0 je najzahtjevnija
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Verzija 1.0, sve na max, osim sijena koje su na medium (ak se dobro sječam) i preko G15 LCDa mi je pisalo u igri da se koristi 80% rama.. Do sad nigdje nisam vidio da ijedna igra toliko guta.. (konfa piše) 768MB je premalo, medium detalji obavezno, pogotovo ak ti zastajkuje svako malo.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma, ta igra ne valja toliko koliko traži od tvog hardware-a... Stvarno ti treba neka malo žešća pila da bi to pokrenula kak spada na max... Igru sam prošao i na staroj konfi na min, i vjeruj mi, nije igra vrijedna tolikih zahtjeva... Da ima barem dvostruko manje zahtjeve bila bi 8/10, ali ovako... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|