|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Seagate 7200.10 (9) i HGspot
Za pocetak pozdrav svima.. ![]() Jucer sam vadil diskove iz kučišta... i primjetim da na naljepnici na disku piše Seagate 7200.9 ... a ja kupil 7200.10 !! (predpostavljam da je na naljepnici točan podatak...) Kupnja je obavljena u HGspotu... doduše pred par mjeseci (neznam sad točno).. uglavnom i na racunu i na onoj foliji u kojoj je bil disk piše da se radi o 7200.10 disku.... Sad me zanima što poduzeti... da li da idem pitati za zdravlje ove u HGšrotu ili....!? Disk inace radi ok, ali to opet nije to... prevaren sam ![]() Da li je još neko naletil na isti slucaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislim da se već nekoliko ljudi to dogodilo. Odi pa pitaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
E sad mislim da nemožeš ništa.. Prvo ako si imao naljepnicu na kanti automatski prestaje garancija ako ju skineš. A ako je samo hard pod garancijom onda se mogu izvlačit (a to je i dužnost kupaca da provjere robu) da nisi provjerio robu kod preuzimanja. Ista stvar se dogodila Komeku u Linksu ali je odmah tamo vidio i iste sekunde je proizvod zamjenjen za desetku. EDIT: Zaboravih napisat, odi ih pitaj. Samo ih ljubazno pitaj. ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
ma kakve naljepnice po kučištu.. nema toga kod mene ![]() Disk je kupljen zasebno... (250 Gb) Jedino, ko bi se sjetil na licu mjesta pregledavati disk a i još je u onoj foliji... a na foliji uredno naljepnica i piše 7200.10... tak da mi uopce nije palo na pamet da bi se unutra mogel nalaziti drugaciji model diska... sve dok ga sad nisam izvadil iz kučišta i slučajno mi to zapne za oko.. edit: Da i problemcic je onda kaj disk nije prazan, a nemam kud s podacima |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|