|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
USB disk - problem sa particijama
Kako ću rješit particije na external disku. Sad mi piše da iman 72 MB na njemu, i da je to sve. Proba sam nešto rješit sa Acronis disk managerom, ali on ga uopće ne vidi. Ima li neko rješenje.
![]() |
#2 |
Premium
|
Pa nije valjda da niko ne zna, nije to neki problem, samo mi treba neki program preko kojeg bi ga cjeloga formatira i napravija jednu particiju od više njih
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, meni Partition Magic radi uredno s USB diskom pa probaj njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
proba sam partition magic, ali ga uopće ne vidi??? Zašto je to tako, ako ga u My computeru vidi, piše mi da ima oko 70MB veličine, ne želi ga formatirat ni ništa... Popizdit ću... JEL MOGU NEKAKO RAZ***AT SVE ŠTA JE NA DISKU, DA MI BUDE 120GB NIČEGA (RAW), DA NI PARTICIJE NE OSTANU. POLUDIJA SAM VEĆ 2 DANA GA NE MOGU NAPRAVIT. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako znate odgovor na moje pitanje, molim vas -> recite mi ga (napišite ![]() ako NE ZNATE odgovor na moje pitanje, molim vas -> ne pišite ništa Zadnje izmijenjeno od: igorba. 09.04.2007. u 15:47. Razlog: dp |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Polako, ne galami ![]() Jesi probao low level format? Imaš program vrlo maštovitog imena Low level format tool. Ali prije toga, možda su neki problemi sa USB kontrolerom, jesi probao disk spojit na drugo računalo?
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
E hvala ljudi, problem se rješija sam od sebe. Skinija sam ovaj programčić za svaki slučaj.
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo jedna napomena za one koji budu kasnije čitali. Kod ovakve "greške" najbrže rješenje je da privremeno HD iz external ladice priključiš direktno na računalo, urediš particije i potom vratiš u ladicu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|