|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() Razmišljam o tome da utišam komp. Htio bih staviti u njega grafičku karticu s pasivnim hlađenjem. Koju grafičku do tristotinjak (300) kuna bi imalo smisla uzeti? Znam da su sve te low, low end kartice pljuga, ali koja bi od njih bila ipak nekako najbolja? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
novi član dobrodošao na forum. preporuka adminima kod registarcije novih korisnika a i postojećih obavezno pod moj komp navesti konfiguraciju,jer sad moram pitati agp ili pci-e??po cjeni predpostavljam da je agp?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Prvo, ovo nije novi član! Registriran je 2004 godine ![]() Drugo, ne postoji PCI-E do 300 kuna pa se može zaključiti da čovjek želi AGP karticu! Preporuka: Preko oglasnika uzmi ATI 9600SE (znam da pišem pod nVidia ali...), grafička nije loša, frend ju je imao i grafička čak vrti sve igre do HalfLife 2! To je zapravo jedina za koju znam da dolazi sa pasivnim hlađenjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Hvala, hvala :0) Davno sam se registrirao, ali nisam čitao baš redovito ovaj forum :0) Naravno, treba mi AGP kartica, a i nekako imam pik na novu karticu (ono iz dućana i sve). Koliko vidim, Za onu lovu koju sam spomenuo se može naći samo R9550, R9250 i sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|