|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Ovo pišem za kolegu, u petak je kupio novi modem - eksterni us robotics 56k faxmodem usb, i sad svaki puta kad se spoji ne prođe dugo i pojavi se ova poruka: "This system is shuting down... This shutdown was initiated by NT AUTHORTY/system Message windows must restart... Remote Procedure (rpc) service terminatet unexpecetbly" i odbrojava od jedne minute do nule i onda se resetira, a kad se sistem podigne nekad se pojavi i ova poruka: "Generic Host Process for win 32 services has encountered a problem..." (ovo bude onaj prozorćić sa send i don`t send message) Što napraviti???!! :confused: PS E, da zaboravio sam riječ je o XP Profesional bez SP1 instaliranog (navodno invalid key;-) Zadnje izmijenjeno od: Ivan Tartar. 26.10.2003. u 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
samo kad bih znao
Datum registracije: May 2003
|
Re: This system is shuting down...
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Eto još jedna žrtva Blastera (nekog od njegovih oblika) to će biti sada česta pojava prilikom svake instalacije novih 2k, XP Windowsa bez obzira bili ono XP SP1 ili 2k SP4 ... stoga prvo skini zadnji kumulativni Patch pa ga onda odma instalirati nakon instalacije. Kako ti je Mrvica rekao možeš se baviti onim kuda te vodi ili bi bilo lijepo nekim ANtiVirusnim alatom pročačkati računalo i onda instalirati http://download.microsoft.com/downlo...39-x86-ENU.exe ovo pa da se popune glavne rupe u tom XP sa "krivim brojem" ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne mogu vjerovati!!! Pa tek se juče prvi put spoijo na net - i več ga je pokupio!!???:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo, pročitao opet, i opet puknuo. Ekipa u kancelariji misli već da sam idiot. Gledam u ekran i cenim od smijeha. ![]() ![]() Ima li koji moderator da pobriše taj post jer budem li ga pročitao još koji put, dobit ću otkaz.
![]() |
#9 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Post ne spada niti u jednu kategoriju koja je definirana za brisanje. Zato ga nitko neće brisati. Ne citaj na poslu. I trebas dobiti otkaz.
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma daaaj. Pa ja radim u škveru. Mi smo uvijek pred otkazom. A i dosadi stalno gledat u Autocad.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Jasno da dosadi. Ja se pak cijelo jutro pokušavam natjerati da upalim Word i nikako mi ne uspjeva. Sada sam iznašao Solomonsko rješenje i bacio back-up harda pa će to odgoditi neizbježno za kakvih sat vremena a onda... Ali ipak nema brisanja. Momak je napisao nešto tužno a ne smiješno.
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: This system is shuting down...
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: RAK. 27.10.2003. u 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Inače, sredili smo to danas, imao je 3 komada!! ![]() |
|
![]() |