Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.03.2007., 14:41   #1
blackrider
Registered User

Datum registracije: Mar 2007
c++ , visual basic ili c#

Počeo sam programirati u vb2005 no sve me više muči pomisao da je znanje toga jezika podcjenjeno.Mislim da vb ima više ograničenja od c++ i da se smatra manje vrijednim.Pa sad neznam da se prebacim na c++ ili c# ili ostanem na vb.C# je mozda malo jaci od vb ali ako bi već mjenjao jezik onda bi izabrao c++.Ili ima još jedna mogućnost a to je da počinjem sa c++ a istodobno radim na visual basicu koji je puno lakši i jednostavniji.Da li da počnem sa c++ ili ne,i u kojem su jeziku napravjeno najviše apikacija.Koji je od njih najtraženiji?
blackrider je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2007., 15:34   #2
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Mislim da je nekako najisplativije učiti c++...
iako nijedno znanje nije uzalud, pa ti i ono što si naučio uvijek može dobro doći
JC Denton je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.03.2007., 20:37   #3
PC Maniac
0 dB is my style.

PC Maniac's Avatar

Datum registracije: May 2005
Također mislim da se najviše isplati učiti C++ jer nisi ograničen na Windowse/Microsoft. Sad ne znam koliko je to tebi važno, ali meni je.
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno