|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
bežična adsl kartica
Molio bi za savjet. Možete li mi preporučiti bežičnu adsl karticu. Dali uzeti Micronet sp906gk, Netgear wg311is ili neku treću. Kod nekih skupljih Netgear modela spominje se hardverska enkripcija. Koliko je to bitno. Dali uzeti 54 ili 108 Mbps. S obzirom da je brzina moje veze 1Mbps čini mi se da je 54 Mbps više nego dovoljno. I može li se antena skinuti sa kartice i spojiti kabelom. Na taj način mogao bi antenu udaljiti od sebe i smanjiti zračenje. Ima li to smisla. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš u Kvarku TP-Link karticu s Atheros chipsetom i antenom koja se može skinuti. http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_i...roduct_id=4646 Ako misliš da signal neće biti dovoljno jak, kupiš ovo i prišaraviš na tu kartivu umjesto defaultne antene http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_i...roduct_id=4847
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala coconut, ali ništa od toga nije raspoloživo. Dali je 54 Mbps dovoljno. Postoji li mogućnost da se takva antena spoji kabelom i na laptop. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
54Mbps ti je i previše, a ne dovoljno ![]() Takvu antenu ne možeš spojiti na laptop jer on već ima ugrađenu antenu (obično u okviru lcd-a laptopa), a integrirana je na matičnoj ploči i kao takva nema mogućnosti priključenja drugih antena.
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala, a dali uzeti canyon u linksu (95kn) ili micronet u vemilu (170kn). Ovaj canyon mi se čini neobično jeftin. I zna li tko di se može kupiti samo antena. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam ja tu canyon, jeftina, dobra, nisam problema nikakvih imal..... Imas antena u kvarku.... ovisi kakvu tražiš....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|