Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.03.2007., 07:01   #1
Jablan
Premium
Moj komp

Jablan's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
BC Internet 300 I UPS??

Zanima me ako netko zna, može li ovaj UPS koji ima izlaznu snagu 185W pokrenuti moju kantu iz siga? Mislim da ga uopće ne uzimam ako je preslab, ili možda bude dobar za TV i digitalni resiver?
Jablan je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2007., 07:55   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Tvoja konfa i nije neki veliki potrošač tako da mislim da bi UPS to mogao izdržati. btw, UPS služi da ti u slučaju nestanka struje održi rad konfe dok je ručno ne zagasiš, a ne da ti je pali.
Oglas

Oglas
Staro 02.03.2007., 22:40   #3
Jablan
Premium
Moj komp

Jablan's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Znam ja za čega služi UPS, samo sam se možda krivo izrazio
Nego izgleda da moja kanta i nije baš tako mal potrošač kao što izgleda. Uzeo sam taj UPS i kada isključim 220V iz mreže kanta se samo ugasi kao da ga nema. Baterija i UPS su provjereno dobri jer su isprobani na drugom računalu ( celer 2600, Ati9550, HDD 80Gb ) i šljaka normalno, a kod mene radi samo kada spojim monitor bez kante, čak ni samo računalo bez monitora ne može raditi kada prekinem dovod struje u UPS.
Ipak da ne bude promašena investicija, spojio sam TV, digitalni rec i telefon na njega i radi super, samo što sam stavio akumulator iz auta od 45Ah umjesto original baterije. Evo već sat i 15min TV radi , a za kantu ću ipak morati nabaviti jači UPS.
Jablan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno