|
![]() |
#1 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
San Diego vs Venice - zagrijavanje
Zanima me dal se San Diego vise grije od Venice-a (isti takt i voltaza naravno).Imam ovog Thermalright iz sig-a jos od kad sam imao bartona mobilca i hladnjak je tolko dobar da mi je vec prirastao srcu.Iako je to dflt soc A hladnjak uz pomoc kopce od Veniceovog box hladnjaka vrlo se lako montira i na 939.E sad on mog venice-a na 2700mhz hladi bez bad-a al neznam dal ce i San Diega kojeg mislim skoro uzet ukoliko se ovaj drugi vise grije...... Znam da vas tu ima dosta koji su imali oba proca pa molim da podjelite neka iskustva u svezi s tim.... cheerz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
koliko sam čuo nešto se sitno više grije san diego,ali nije neka velika razlika ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Grije se jače, jer ipak ima duplo više cache-a. A sada, kolike su razlike, mislim da su oko 5-10°C više na SD-u (mislim da je takva razlika, ako griješim, moj bed)
![]() |
#4 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Da, San Diego se više grije, u idleu se toliko i ne primjeti razlika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Eh, da, ali to ovisi o senzoru na matičnoj. Temperature jezgri su sigurno malo više na SD-u. Mislim da je Masni govorio da je tako oko 5°C razlike...
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
5c je razlika STO posto.
![]() |
#8 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako imaš dobar hladnjak onda se ne primjeti. Moj sonic tower sa 12cm je na 34C držao : Winchestera 3000+ Venica E6 3200+ 3500+ newcastle Opterona 146 X2 4600+ Ali temperatura mora ovisit o količini keša to nije upitno, ali i o naponu jezgre, winnie je imao veći napon. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|