|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Pitanje, razlike u cijenama su očite, ali s obzirom na clockabilnost koji bi bio najbolji izbor? Naravno pri tome se mora paziti da je d915 ipak 600kn jeftiniji. *svi su s dvije jezgre *d915 ima 2*2Mb, dok druga dva imaju manje cache-a *u nekim testovima kad bi se uporedio d915 i e6600 su dosta blizu (naravno kad se d915 digne na 3600/3700mhz)
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Činjenice: E 6300 je brži od E4300 (jako, jako mala razlika), a oboje pojedu D915. Govorim za defolt. To što D915 ima više cache-a, to tu u usporedbi ne igra nikakvu ulogu. Da bi D915 OC-a jako, potrebna je dobra (aka skupa ploča). Da bi E6300 OC-ao potrebno je isto dobra ploča (FSB preko 400mhz). Da bi E4300 OC-ao nije potrebna neka mrcinska ploča. S obzirom na klokabilnost, E 4300 ili E 6300 su tvoj izbor. Ako ti je razlika od 600kn prevelika, onda niti D915 nije loš izbor. No velim, ne možeš samo gledati procesore. Upari ih sa nekim pločama, pa onda gledaj mogućnost OC-a i ponajprije, cijenu "paketa" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako se ima love za "kor tu duo" onda je bolje to ubost nego stariji i sporiji proc, sad razmisli koliko treba Pentiumu MHz-a da bi bio bolji od "kor tu duo" ![]()
![]() |
#6 |
Spaljeni
Datum registracije: Jan 2007
|
Moja preporuka E4300,ne samo zato što ga imam, već se da dosta dobro OC-at sa BOX coolerom a i Best Buy za tu cijenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
Oglas
|
|