|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Ovako... koristim već duže vrijeme mail koji sam dobio na faxu i sve je radilo super, al od nedavno mi ne želi slat mail... spajam se preko t-coma na net te sam kao outgoing server normalno stavio njihov outgoing "mail.t-com.hr" međutim javlja mi grešku "Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Subject 'asd', Account: 'pinus.cc.fer.hr', Server: 'mail.t-com.hr', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F" Ne blokira ga sigurno niti jedan firewall jer sam to provjeravo. Pogledao sam značenje error numbera, međutim niti jedan microsoftov savjet ne rješava problem. Zvao sam i t-com helpdesk da vidim jel ima problema sa serverom, ali lik tvrdi da je sve ok. U čemu bi mogao biti problem? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
...sad sam upravo isprobao slanje tako da sam svoj komp pretvorio u smtp server i šalje bez bada, al sad mi fakat nije jasno zbog čega mene t-com blokira |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ja sam isprobao i mogu preko tcoma slat na pinus. mislio sam da je mozda t-com blokirao opet nekakve gluposti ali nije..znaci problem je u tvojim postavkama... probaj ukucati username/password za pristup tome serveru pri slanju mejla (koristis ona u/p sa dsla naravno) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|