Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.02.2007., 00:55   #1
MSA
Premium

MSA's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Exclamation ...neće slat mail?!?

Ovako... koristim već duže vrijeme mail koji sam dobio na faxu i sve je radilo super, al od nedavno mi ne želi slat mail... spajam se preko t-coma na net te sam kao outgoing server normalno stavio njihov outgoing "mail.t-com.hr" međutim javlja mi grešku "Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Subject 'asd', Account: 'pinus.cc.fer.hr', Server: 'mail.t-com.hr', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F" Ne blokira ga sigurno niti jedan firewall jer sam to provjeravo. Pogledao sam značenje error numbera, međutim niti jedan microsoftov savjet ne rješava problem. Zvao sam i t-com helpdesk da vidim jel ima problema sa serverom, ali lik tvrdi da je sve ok. U čemu bi mogao biti problem? Hvala
MSA je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 01:37   #2
MSA
Premium

MSA's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
...sad sam upravo isprobao slanje tako da sam svoj komp pretvorio u smtp server i šalje bez bada, al sad mi fakat nije jasno zbog čega mene t-com blokira
MSA je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.02.2007., 09:49   #3
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
ja sam isprobao i mogu preko tcoma slat na pinus. mislio sam da je mozda t-com blokirao opet nekakve gluposti ali nije..znaci problem je u tvojim postavkama... probaj ukucati username/password za pristup tome serveru pri slanju mejla (koristis ona u/p sa dsla naravno)
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno